To so moje nove najljubše mat šminke by Ajda Sitar

Prav blogerke namreč preizkusimo resnično veliko različnih produktov, testiramo jih praktično cele dneve, hkrati pa se nerade opredeljujemo tako ozko, da bi lahko rekle, da je nekaj resnično najboljše. Pa vendar, ker sem prepričana, da sem našla najboljše mat šminke, z vami delim, zakaj so me tako zelo navdušile.

Vse o L'Oréal Paris Color Riche Matte šminkah

L'Oréal Paris Color Riche Matte so šminke, ki so prišle na slovensko lepotno tržišče nedolgo nazaj in tako dopolnile že tako pestro in bogato ponudbo Color Riche linije znamke L'Oréal Paris. Na zunaj so torej precej podobne klasičnim Color Riche šminkam, s to razliko, da je njihova embalaža zlata v kombinaciji z mat črno. Tako je že na prvi pogled jasno, da v rokah držiš šminko z mat zaključkom. Gre za klasične mat šminke, torej ne za njihove mlajše in trenutno zelo popularne tekoče sestrice. Tekoče šminke so sicer prava revolucija v makeup svetu, a sama na vsakodnevni ravni še vedno prisegam na klasiko. Predvsem zato, ker je nanos precej enostavnejši, ustnice dlje časa izgledajo privlačno in niso tako zelo izsušene.

Čeprav imajo L'Oréal Paris Color Riche Matte šminke resnično mat zaključek, je občutek na ustnicah, ko jih nosim, izredno prijeten. Njihova obstojnost je zelo dobra, nabor odtenkov resnično čudovit. Sama imam trenutno v zbirki 4, si pa svojo kolekcijo vsekakor želim še povečati.Odtenek 344 Retro Red predstavlja rdečo z oranžnim podtonom, prav takšno, ko so jo pred desetletji nosile dive (ime je dobil torej povsem opravičeno). Odtenek 430 Mon Jules je morda nekoliko bolj jesenski, saj predstavlja nekakšno mešanico vijolične in vinsko rdeče, ima hladen podton in z njim zobje izgledajo optično še bolj beli. Odtenek 634 Greige Perfecto je v mojih očeh perfektna rjava, ki spominja na barvo kave.

Odtenek 633 Moka Chic pa je moja zadnja pridobitev, trenutno moj najljubši odtenek, po katerem posežem največkrat. Je nekakšna zamolkla roza barva z nekaj rjavkastega podtona. Barvna perfekcija ujeta v čudovito formulo! O ja, pa še vonj – pudrast z nekaj nostalgičnega pridiha. Kako je ne bi uvrstila v sam vrh priljubljenosti v moji (nič kaj skromni) makeup zbirki?

Preberi še: Seksi šminke na tvojih ustnicah

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 344 Retro Red

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Trajno ličenje ustnic: za ali proti

Čeprav trajno ličenje ustnic neredko označujejo za modno muho, gre v resnici za enega od načinov, s katerim korigiramo nepopolnosti in jih naredimo ma...