To so naši favoriti za kreiranje nude stila ličenja

Maybelline New York Fit Me puder z novo formulo

Ličenje začni s pudrom Maybelline New York Fit Me z izboljšano formulo, v prodaji dostopnim v 6 različnih odtenkih, ki se prilagodijo prav vsaki polti.

Predlagamo, da ga najprej naneseš na roko, zatem pa s pomočjo gobice za ličenje razporediš po celem obrazu. Sprva ga pazljivo nanesi na T področje, od tu pa k zunanjim delom obraza in nazadnje preko linije vratu, ki bo tako imel lepo izenačen ten z obrazom.

Maybelline New York The Nudes paleta senčil

Na vrsti je ličenje oči, ki se prav tako ujema s smernicami nude ličenja. Predlagamo ti, da izbereš bež odtenke senčil. Najboljši način za doseganje nevtralnega, a učinkovitega načina ličenja oči je paleta senčil Maybelline New York The Nudes.

Izredno pomembno je, da senčila dobro zabrišeš, zato je najbolje, da zmešaš dva odtenka – temnejšega in svetlejšega. S temnejšo barvo ustvari globino oči, svetlejšo pa nanesi na preostale veke. Tik pod obrvi dodaj najsvetlejšega od vseh odtenkov in tako poudari lok obrvi.

Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil barvica za obrvi

Čeprav večina deklet urejanje obrvi pušča za konec, ti predlagamo, da se jim posvetiš s posebno pozornostjo, in to že na samem začetku ličenja.

Obrvi uredi z barvico za obrvi Maybelline New York Brow Micro Pencil, s katero le nekajkrat nežno preidi od začetka do konca obrvi, še posebej, če so že po naravi goste in poudarjene. Zatem uporabi glavniček, ki se priročno nahaja na drugi strani barvice, in dlačice razčeši navzgor.

Maybelline New York Hyper Precise eyeliner

Nanašanje črtala je z izdelkom Maybelline New York Hyper Precise eyeliner resnično postalo najpreprostejši način olepšave oči. Z njim boš vselej uspela oblikovati popolno linijo, saj je dovolj ena sama poteza.

Maybelline New York Fit Me rdečilo

Prav tisti trenutek, ko se nasmeješ in poudariš svoje ličnice, je pravi, da jih okrasiš z rdečilom. To rdečilo je v prodaji dostopno v 4 različnih odtenkih, mi pa ti priporočamo, da izbereš nude odtenek številka 15 ali rožnato nianso številka 25.

Maybelline New York Instant Anti Age Eraser korektor

Šele pred zaključkom ličenja prekrij podočnjake, in sicer z enim od najbolje prodajanih ličil – korektorjem Maybelline New York Instant Anti Age Eraser.

Maybelline New York Superstay Ink Crayon i Maybelline New York Shine Compulsion

Kombiniranje dveh različnih šmink je eden od trikov ličenja, ki ga imamo posebej radi. Zato tudi tebi svetujemo, da najprej uporabiš šminko v svinčniku Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, odtenek 30, zatem pa čezenj nežno vtapkaj Maybelline New York Shine Compulsion v odtenku 50.

Maybelline New York Lash Lift maskara

Poudarjanje oči je postalo imperativ ličenja. Včasih je najbolje, da namesto živahnih senčil raje uporabiš maskaro, ki nudi takojšnji Lash Lift učinek trepalnic. Tudi sama se boš hitro prepričala, kako neverjetna je maskara Maybelline New York Falsies Lash Lift, če ji le daš priložnost.

Maybelline New York Lasting Fix razpršilo za obstojnost ličil

Da bi ličila na tvojem obrazu ostala skozi ves dan, ličenje zaključi z razpršilom za pričvrstitev ličil Maybelline New York Lasting Fix, ki bo preprečilo vsakršno taljenje in razmazovanje.

Kateri so tvoji favoriti za kreiranje nude stila? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Zadimljeni pogled je zastarel – pripravi se na eksplozijo barv!

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York The Nudes

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Hyper Precise

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Shine Compulsion

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lash Lift

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lasting Fix

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , senčenje obraza , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , tekoči puder , puder, trend , dnevni make up , moda, nude , rdečilo, obrvi, korektor, Maybelline New York , trepalnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako naličiti oči z banana tehniko?

Banana tehnika za pravilno ličenje oči pravzaprav nima veliko skupnega s tem eksotičnim sadežem, razen oblike – zakrivljene linije z odebelitvijo....