Top 3 jesenski makeup trendi by Ajda Sitar

Lahkotne vlažilne kreme so zamenjale nekoliko bolj hranljivo različico, sveži živahni odtenki so postali nekoliko bolj zemeljski. To jesen bodo po najnovejših lepotnih smernicah še vedno ostajali med prevladujočimi odtenki različni odtenki rjave in rdeče. Vseeno pa to jesen prevladujejo 3 novi makeup trendi, ki jih velja preizkusiti.

#1 MONOKROMATSKI VIDEZ

Rdeča na očeh in rdeča na ustnicah v kar se da podobnih odtenkih je najnovejši in verjetno tudi najbolj vroč jesenski makeup trend. Idealna za ustvarjanje takšnega makeup videza je nova paleta senčil Maybelline The Burgundy Bar, ki vsebuje precej odtenkov, ki jih z lahkoto kombiniraš poleg različnih šmink – pa naj bodo to bakreno rjave, ki se lepo podajo k nude ustnicam, živahno ali bordo rdeča ali celo vijolična.

Kako paleta izgleda v »akciji« si lahko ogledaš tudi v mojem novem YouTube videu.

 

#2 USTNICE Z VISOKIM SIJAJEM

Čeprav mat zaključki na ustnicah še vedno ostajajo izjemno popularni, so se letos vrnili na sceno tudi sijoči. Najbolj trendi so dobro pigmentirane tekoče šminke, ki na ustnicah pustijo sijoč zaključek. Znamka Maybelline je tudi tukaj sledila najnovejšim smernicam (in jih istočasno pomagala ustvarjati) z novimi Maybelline Vivid Hot Lacquer šminkami.

Več o njih si lahko prebereš tukaj: NOVOST: NAJBOLJ VROČE TEKOČE ŠMINKE by Ajda Sitar​

#3 TEMAČNI ODTENKI USTNIC

Barvni trend pri šminkah so (sezoni primerno) temačne barve, ki zajemajo zanimiv spekter od rdečih, bordo, do vijoličnih. Takšne šminke zahtevajo nekoliko več previdnosti pri nanosu, so pa zagotovo izjemno vpadljive. Odlična izbira so za priložnosti, ko si resnično želite izstopati.

Preberi še: 2 nova pudra v kamnu znamke L'Oréal Paris – katerega izbrati? by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Vivid Hot Lacquer 60 Tease

  • Maybelline New York Vivid Hot Lacquer 62 Charme

Povezane teme: rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 10 rdečih šmink

Vemo, kako je iskanje prave formule in odtenka rdeče šminke lahko težavno, zato smo pripravili seznam top 10 rdečih šmink, ki so dostopne v prodaji ...