Top 3 maskare leta 2017

Zaključek starega leta je pred nami in kmalu bomo vstopili v novo, z novimi upi in sanjami. Tisto, kar zagotovo ostaja nespremenjeno, je želja vsake ženske, da izgleda popolno. Popolno naličene oči so zagotovo sestavni del vsakega učinkovitega make up izgleda.

Kateri so tisti izdelki, ki so skozi celo letošnje leto ustvarjali popolnost in zapeljivost naših trepalnic?

Miss Baby Roll

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ščetka L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskare ne le da doseže vsako treplanico posebej, pač pa jih tudi odlično zaviha, da učinek zavihanosti traja skozi cel dan. Zato je ta maskara prava izbira za vse ženske, ki tekom dneva nimajo časa za drobna popravila ličil.

Poleg standarne črne, Miss Baby Roll lahko kupite tudi v vijoličnem in indigo odtenku, kot tudi v vodoodporni črni različici. V prazničnih nočeh se trend barvastih trepalnic vrača na prizorišče, zato smo prepričani, da bo Miss Baby Roll ostala must-have izdelek vsake ženske, ki sledi lepotnim trendom. Za malo ekscentrišnosti in zapeljivosti v pogledu ne potrebuješ nič drugega!

False Lash Superstar XFiber


Maskara, ki obljublja dramatičen učinek umetnih trepalnic. XFiber daje trepalnicam ekstremno dolžino in volumen, in to v dveh korakih. Prvi korak predstavlja nanašanje baze, ki trepalnicam daje želeni obseg, drugi korak pa je tisto, zaradi česar je ta maskara posebna. Drugi del namreč vsebuje vlakna, ki trepalnicam podarjajo gostoto in vidno dolžino.

Ta maskara trepalnice nežno neguje, kar le še utrjuje njeno mesto med našimi favoriti.

Paradise Extatic


Maskara, ki skrbi za tvoje trepalnice – tako lahko opišemo Paradise Extatic maskaro. Njena sestava je obogatena s posebnimi olji, ki trepalnic ne izsušijo. Ravno nasprotno – izdelek jih naredi mehke kot peresce.

Ščetka Paradise maskare ni silikonska in je oblikovana tako, da v popolnosti razščeše tudi najtanjše trepalnice. Pravijo, da ta maskara trepalnice popelje v raj, in mi v tem pogledu resnično nimamo razloga za dvom!

Preberi še: O novi maskari, ki obljublja rajske trepalnice by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black Mascara

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black Mascara

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac Mascara

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo Mascara

  • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Povezane teme: maskara, oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti k frufruju

Vsaka sprememba frizure zahteva minimalno korekcijo dotedanjega načina ličenja. Ko se odločimo za frufru, pa morajo biti prilagoditve naših navad liče...