Top 5 izdelkov za ličenje oči leta 2017

Letos smo imeli priložnost poiskusiti nešteto novih makeup izdelkov. Nekateri izmed njih so nas defintivno očarali, nekatere pa bomo kar hitro pozabili. Naslednje vrstice posvečamo makeup izdelkom, ki so omogočili, da smo videti še lepše, čudovite in zapeljive.

1. The Burgundy Bar paleta senčil


The Burgundy Bar paleta za oči, o kateri smo zasluženo že veliko pisali, vsebuje 12 odtenkov, ki so všeč tudi najbolj zahtevnim ljubiteljicam makeupa. Trendi odtenka, kot sta vinsko rdeča ali opečnato rdeča, sta zaznamovala jesen in postala neizostaven del makeup videza vseh velikih svetovnih zvezd. Prepričani smo, da ne obstaja dekle, ki še ni poskusilo to popolno kombinacijo burgundy senčil!

2. Lash Senastional Limited Edition maskara


Ko omenimo maskaro, mislimo na popolno poudarjene črne trepalnice. Z Lash Sensational maskaro smo to tudi dobili, torej popolne trepalnice. Čopič je narejen tako, da njegove ščetine lepo zaobjamejo vsako trepalnico, jih naredijo bolj goste, pogled pa čudovit in zapeljiv. 

3. The 24karat Nudes paleta senčil


24 karatno zlato oziroma čisto zlato – ravno tako bi lahko tako poimenovali to paleto, ki potrjuje, da je zlato najboljši prijatelj vsake ženske. The 24karat Nudes paleta vsebuje odtenke, ki so ustvarjeni za prihajajoče praznike, kot so črn, zlat, srebrn ali nežno bež. Mi smo zdavnaj izbrali naše favorite, sedaj pa je čas, da storiš enako.

4. Big Shot maskara


Dolge in goste trepalnice v le enem samem nanosu so postale realnost s pomočjo Big Shot maskare. Formula bogata s kolagenom prinaša spektakularen volumen trepalnic, krtačka ki jih popolno ločuje, bo pa všeč tudi tistim najbolj zahtevnim dekletom, ki nimajo dovolj časa za drugo plast maskare. Big Shot Maskaro bi lahko opisali le s presežniki in nikakor drugače!

5. Sensational črtalo za oči

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Vemo, da si je nemogoče predstavljati popoln makeup videz brez črtala za oči. Sensational črtalo ima zakrivljeno krtačko, s katero je nanašanje izjemno enostavno, izrisovanje natančne črte pa nikoli lažje. Zakrivljena konica lažje pristopi celo do težko dostopnih delov, intenzivnost barve pa se zadrži toliko dolgo, da lahko pozabite na kakršna koli popravljanja.

Kaj več bi lahko pričakovali od tako majhnega, a zopet toliko učinkovitega lepotnega izdelka?

Preberite še: Top pet izdelkov leta 2017: Popolna koža

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

  • Maybelline New York The 24karat Nudes

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: maskara, senčila za oči , novoletni videz, praznični make up, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

To bodo zagotovo najbolj iskani izdelki poletja: Poglej si, zakaj!

Že sama misel na znojenje in topljenje pod sončnimi žarki drastično zmanjšuje željo za ličenjem, vendar gredo vreli dnevi in ličila lahko še kako skup...