Top pet izdelkov leta 2017: Popolna koža

Leto se počasi izteka, zato smo se ozrle nazaj in naredile seznam izdelkov, ki so bili naši nepogrešljivi spremljevalci v zadnjih dvanajstih mesecih. Naj ti zaupamo nekaj takšnih, ki so skrbeli, da je naša koža kar sijala od lepote in prikrili vse nepravilnosti. Je kateri izmed naštetih izdelkov tudi na tvojem seznamu?

1. True Match korektor


Docela zakrije nepravilnosti na naših obrazih in se popolnoma ujema s tenom kože. Poleg tega se odlično vpija in zmeša s kožo, ter poskrbi za enakomeren videz kože. Najrajši smo ga uporabile pod očmi, kjer smo nakapljale le nekaj pikic in dobro razmazale ter prikrile znake neprespane noči.

2. True Match kompaktni puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


S svojo mikro formulo je poskrbel za popolno prekrivnost, z njegovo pomočjo pa smo zakrile sijočo kožo ter poskrbele za naraven videz. Brezhiben videz. Njegova formula vsebuje kanček bisernega pigmenta, ki poživi in poudari ten kože, končno pa smo se lahko poslovite tudi od t.i. 'cakey' videza kože.

3. True Match tekoči puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


S svojo lahko formulo in srednje močno prekrivnostjo zagotavlja naraven in zdrav videz kože. Ne vsebuje olj in ne maši naše kože.

4. Infaillible kompaktni puder

Navdušil nas je s svojo dvanajsturno obstojnostjo, poleg tega pa smo ga zaradi enostavnega nanašanja imele vedno s seboj. Puder ne ustvarja učinka maske, poleg tega pa dobro zakrije nepravilnosti na naši koži.

5. Paleta Total Cover

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ta paleta nam je s širokim razponom korektorjev olajšala delo, ob dveh odtenkih, ki sta uravnavala nepravilnosti na naši koži. smo lahko vse sledi izbrisale z uporabO treh kožnih odtenkov. Zaradi lahkotne formule pa tudi več nanosov ni povzročilo nehvaležnega plastenja, temveč povsem gladek in brezhiben videz. 

Preberite še: 10 zapovedi mat šminke

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

  • L'Oréal Paris Pure True Match Compact Powder

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

  • L'Oréal Paris Infaillible Powder

  • L'Oréal Paris Infallible Total Cover Palette

Povezane teme: tekoči puder , puder, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti, če je tvoja polt izredno svetla

Da bi izkoristili vse navedene prednosti, moramo znati prikriti tudi največje mane svetle polti – bledičnost, podočnjake, tudi na videz utrujena in iz...