Trend poletja: nohti v stilu morske deklice by @Ajdas

V tem poletju smo lahko spremljali obuditev trenda morskih deklic, tako na lepotnem kot tudi modnem področju. Naglavne vence iz rož so zamenjale krone morskih deklic, trendi je postala pastelna obarvanost las, mogoče je opaziti oblačila, za katera so oblikovalci poiskali navdih pri morski princesi Arieli in manikire z morskim navdihom.

 

Zvezdnice in modne navdušenke po vsem svetu se to poletje z veseljem transformirajo v novodobne Disney-eve junakinje. Tako je družbena omrežja preplavila turkizna barva, ki ji lahko rečemo kar barva tega poletja. Prav trend morskih deklic je zame predstavljal inspiracijo pri naslednji manikiri.

 

Essie Viva Antigua! je predstavljal osnovo. Turkizna barva laka, v kateri se lesketajo drobne zelene bleščice me je v trenutku spomnila na morsko deklico. V dveh nanosih lak nudi popolno prekrivnost, njegovo nanašanje je zahvaljujoč dobremu čopiču in vrhunski teksturi enostavno.

Barva po mojem mnenju pooseblja kristalno čisto morje in je idealna izbira za poletne dni ter noči. Nekaj dimenzije sem na dva nohta dodala z Essie Summit of Style lakom, ki vsebuje različno velike bleščice v zlato-bakrenem odtenku. Na nohte pa za konec dodala še plast Essie Gel Setter nadlaka, ki je poskrbel za čudovit sijaj in dobro obstojnost. Celotna manikira se je dobro dopolnila s turkizno tuniko in vzbudila nemalo pozornosti.

Foto: Katarina Veselič

Za ta videz priporočamo

  • Rock On Top by Essie

  • Viva Antigua! by Essie

  • Gel Setter Essie

Povezane teme: nohti, manikira

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Tri barve lakov, brez katerih ne morete na morje

Tri letne čase živimo po podobnih pravilih, toda ko končno pride poletje, pozabite na vse, kar je veljalo do takrat...