Tri ideje za party make up

Praviloma so za zima rezervirane temne barve oblačil in ličil. 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Verjetno se boš strinjala, da je zimska sivina prijetnejša, če si vzamemo čas za druženje s prijatelji. Ker želja po druženju in izhodih tudi pozimi ne ugasne in ker je prav, da si povsem sproščena in pripravljena na zabavo, ti prinašamo tri ideje za razbijanje monotonije hladnejših dni in ličenje, ki te bo naredilo zvezdo večera.

Klasičen hollywoodski glamur

 

 


Elegantno naličene oči: na veke nanesi senčila v nevtralni bež barvi, ki jih kombiniraj z rjavimi mat senčili na pregibu veke in pod očmi. Celoten videz zaokroži s črtalom za oči, maskaro in seveda klasično rdečo šminko.  Za tiste, ki se raje držite zimskih odtenkov, pa predlagamo temno rdeč odtenek šminke, kot je Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red 547.

 Živahno rožnata

 

 


Poskusi nekaj svežega in drugačnega: intenzivna barva rožnate vrtnice je barva leta, zakaj ne bi z njo osvežila svojih ustnic? Tako boš v zimsko idilo vnesla več vedrine in prijetnega razpoloženja. Lahko jo kombiniraš z elegantnim make upom za oči, ki smo ga predlagali v prvi točki. Za ustnice priporočamo šminko Maybelline Color Sensational Vivid Rose 904.

Drzna vijoličasta

 

 


Mat šminka v slivovi barvi tvoj celoten videz naredi eleganten in zapeljiv, in kar je najpomembnejše, zlahka jo kombiniraš. Na veke nanesi srebrno-belo senčilo z bleščicami, oči pa poudari s črnim svinčnikom. Tako boš pritegnila pozornost na oči, a ob tem ne boš delovala preveč napadalno.

Za ta videz ti priporočamo šminko Maybelline Loaded Bolds Lipstick 886 Berry Bossy. Odločitev, kako boš videti na plesišču v zabavni družbi prijateljev, je seveda tvoja. 
 

Priberi tudi o: Tri skrivnosti za neubranljivo privlačne ustnice

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red

  • Maybelline Loaded Bolds Lipstick Berry Bossy

  • Maybelline Color Sensational Vivid Rose

Povezane teme: make up , šminka, ustnice, trend , večerni make up

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sijaji za ustnice: Naših Top 5

Naslednji sijaji za ustnice bodo tvojim ustnicam podarili sijočo polnost, barvo in mehak dotik, ki se mu ne da upreti...