Tri najpogostejše napake pri popravljanju ličila

Hiter način življenja in nenehna hitenja čez dan nas naredijo živčne in ustvarjajo paniko ter nam lahko z lahkoto pokvarijo razpoloženje. Slabo razpoloženje nam lahko ravno tako pokvari tudi ličilo, kar pa nam je že znano. Pogosto dotikanje obraza čez dan, prislanjanje telefona ob lica in potenje so pogosti vzroki, ki pokvarijo dobro ličilo.  

Nekaterim ženskam obstojnost ličil ne povzroča težav, medtem ko je to za mnoge predstavnice nežnejšega spola zelo stresno in na videz nemogoče. Če se želite izogniti nepotrebnemu stresu in živčnosti, poglejte nasvete, ki smo jih pripravili za vas.

Napaka številka 1


Znova nanašate korektor samo na dele, kjer ga je potrebno nanesti? To je največja napaka, ki jo lahko naredite, zato poskusite odpraviti to svojo slabo navado. Takšen način dodatnega prekrivanja pomanjkljivosti in zapoljnjevanja luknjic ne pomaga vašemu obrazu, da je videti svež skozi cel dan, temveč ravno nasprotno, saj povečuje učinek razmazanega in neurejenega ličila.

Napaka številka 2


Dogaja se, da skozi kaotičen dan opazite podočnjake in črne kolobarje pod očmi, ki so ponovno postali vidni, čaprav ste se zjutraj potrudile, da jih prekrijete? Poskusile ste jih skriti tako, da ste preko njih nanesle več plasti pudra v prahu? Velika napaka! Velika količina tekoče podlage pod očmi, bo še bolj poudarila podočnjake, zato ker se puder nabira v majhnih porah okoli očes in pušča vtis utrujenosti in slabo nanešenega ličila.

Napaka številka 3


Verjetno se vam dogaja, da hitite, ko nanašate novo plast tekoče podlage na obraz, da pa pred tem niste dobro odstranile ličila z obraza. To je, moramo reči, nedopustno. Potrudite se, da imate s seboj vedno vlažilne robčke za odstranjevanje ličil. Uporabite jih, da pazljivo odstranite ličilo z obraza (tekoči puder, rdečilo), vendar pri tem pazite, da ne pokvarite ličila na očeh. Mogoče se vam zdi, da potrebujete veliko časa, vendar verjemite, dovolj vam je le ena minuta. Vaš obraz bo pripravljen za nanašanje nove plasti pudra in majhnih popravkov.

Makeup lahko popravite kar v pisarni med sestanki, nakupovalnem središču, ko počivate po nakupu ali celo v avtu. Vaše ličilo bo videti sveže skozi cel dan, kot da ste se ravnokar naličile.   

Preberi še: Opozorilo: Kako najlažje skriti rdečico na obrazu

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

Povezane teme: tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Puder, ki se v popolnosti staplja s teksturo vaše kože

Čim se temperature vrtoglavo dvigajo, je pravi čas, da iz svojih toaletnih torbic odstranite vse te težke pudre ...