Tri palete senčil za tri različne priložnosti by @Ajdas

Senčila lahko na vekah pričarajo zanimive videze, s katerimi lahko popolnoma transformiraš svoj videz. Sama jih naravnost obožujem in brez njih si ne predstavljam več ličenja. Vsekakor ne pravim, da so nujen korak prav vsakega videza, vendar sem vseeno mnenja, da naredijo ogromno razliko, videz pa je z njimi toliko bolj dovršen. Znamka Maybelline me s svojimi paletami senčil navdušuje že kar nekaj časa. V svoji zbirki imam tri, vsako uporabljam ob različnih priložnostih.


Maybelline The Nudes je v moji zbirki najdlje časa in predstavlja nevtralno izbiro, po kateri lahko posežem resnično kadarkoli. Dvanajst senčil v zemeljskih odtenkih je primernih tako za dnevne, kot tudi nočne videze. Prav vsi se brez težav kombinirajo med seboj, hkrati pa pristojajo poleg praktično vseh šmink. Je paleta, s katero zagotovo ne boš zgrešila – primerna je za v službo, za v šolo, na sestanek ali celo zabavo.

Priberi tudi o: Kako ravnati s senčili za oči?


Maybelline The Blushed Nudes je rožnata različica in je verjetno moja najljubša izmed vseh treh Maybelline paletk. Predstavlja nevtralno izbiro z nekoliko romantičnega pridiha ter igrivosti. Večina odtenkov je v svetlo roza ali sivi sferi, vmes pa sta še čudovita (nekoliko bolj izstopajoča) odtenka: bakreno-oranžna in rožnato-brusnična. Brez težav jo vključim v dnevne videze, ali pa svoje veke vanjo obarvam za večerni zmenek.

Priberi tudi o: Kako ustvariti rožnat makeup? by @ajdas


Maybelline The Rock Nudes paleta je moja zadnja pridobitev.

Je najbolj temačna od vseh treh in zato primerna za večerne videze. Po njej posežem, ko si zaželim globoko vijoličnega smokey eye videza ali prave črnine. Kako jo uporabiti, si lahko ogledaš tudi v mojem zadnjem YouTube videu.

Za ta videz priporočamo

  • The Nudes Maybelline New York

  • The Blushed Nudes Maybelline New York

  • Maybelline Rock Nudes

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se