Trije ključni izdelki za čudovit zlat makeup videz by Ajda Sitar

Ko se prebuja nekoliko toplejše vreme, postajajo zlati toni za kožo idealna izbira. Dodajo nekaj toplega sijaja in pričarajo na obraz nekaj luksuznega pridiha. Pri znamki Maybelline sem našla 3 izdelke, s katerimi bo vaš videz resnično čudovit!

Zlata na očeh: Maybelline The 24karat Nudes

Novost med Maybelline paletami senčil je Maybelline The 24karat Nudes. Dvanajsterica odtenkov, ki se čudovito dopolnjuje z brezčasno zlato, me je navdušila v hipu. Odlikuje jih presenetljivo dobra pigmentiranost, odtenki so naravnost čudoviti! V desnem zgornjem kotu se skriva ena najlepših zlatih pri senčilih po mojem okusu, predzadnja spodaj pa je idealna rjavo-zlata, ki pričara nekaj zagorelega pridiha na očeh.

Kar pet odtenkov v paleti je primernih za osvetljevanje oči – tako notranjih kotičkov, kot tudi predela tik pod obrvjo. Vsak je po svoje poseben, z njimi je mogoče doseči različne videze. Naboru temnejših odtenkov se pridružujeta dva nekoliko bolj drzna odtenkavijolična in zlata, ki vsebujeta drobne zlate mikrobleščice. Paleto Maybelline The 24karat Nudes priporočam vsem tistim, ki iščete nekoliko drugačen nabor odtenkov in obožujete zlat podton.

Zlata na vrhu ličnic: Maybelline Master Strobing Stick

Poleg oči v zlatih tonih je prava izbira osvetljevalec s prav tako zlatim podtonom. Odpadejo torej hladni, srebrni ali roza obarvani osvetljevalci. Najlepše se na koži običajno obnesejo kremni osvetljevalci, eden mojih najljubši je Maybelline Master Strobing Stick. Obstaja sicer v dveh verzijah, verzija 200 Medium-Nude Glow je idealna za kombiniranje poleg zlatih makeup videzov.

Na ustnicah »nude« šminka Maybelline Color Sensational + majhen trik

Zlato na očeh in ličnicah bo najlepše dopolnila »nude« šminka. Še ena Maybelline novost so nove šminke v kožno-rjavih tonih. Mene je navdušila predvsem Maybelline Color Sensational 981 Purely Nude z mat zaključkom. Majhen trik, kako dodati nekaj zlatega sijaja tudi na ustnice je, da uporabite kar močno pigmentirano senčilo za veke in ga nanesite z blazinico prsta.

Preberi še: Bleščeči pogledi

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Eye Shadow Palette

  • Maybelline New York Master Strobing Stick

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , nude , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trajno barvanje trepalnic: za in proti

Trajno barvanje trepalnic je oblika trajnega ličenja, ki je postala še popularnejša po ekspanziji postopka minivala ali trajnega kodranja trepalnic, m...