Trije koraki do sijoče kože

Videz vaše kože vpliva na vaše počutje in samozavest. Če je vaša koža videti slabo, se boste tudi ve počutile slabo. Da bi vam pomagali, smo za vas pripravili nekaj nasvetov za nego, ki bo ustrezala vaši koži. 

#1 Voda, voda, voda!


Človeško telo vsebuje 70% vode in ravno ona je razlog lepega videza kože. Zato človek pije dva litra vode na dan. Redno vnašanje vode in tekočine pomaga hidrataciji kože in celotnega organizma. To je še posebej pomembno v vročih in sončnih dneh, ko je UV sončno sevanje povečano. 

#2 Natančno čiščenje kože


Natančno odstranjevanje ličil na koncu dneva je pomemben del vsakdanje nege. Najprej natančno odstranite ličila s kakovostnim sredstvom za odstranjevanje ličil, nato pa umijte obraz z mlačno vodo. Tako boste prepričane, da na obrazu ne bo ostalo niti malo ličil in umazanije, ki bi dodatno zamašili pore in koža bo tako dihala. 

#3 Ponudite vaši koži najboljše


Pravilna izbira kozmetike je zelo pomembna za zdravje in videz kože. Poiščite ustrezno dnevno kremo in obvezno izberite tisto, ki vsebuje visok zaščitni faktor.  Preden nanesete hidratantno kremo na čisto kožo, uporabite nekatero od L'Oréal Paris Pure Clay  glinenih mask za obraz in po le 10 minutah boste imele svežo in sijočo polt

Preberi še: MULTIMASKING: Katera je tvoja priljubljena kombinacija?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Micellar Water – Sensitive and Dry Skin

  • L'Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

Povezane teme: nega, maske za obraz, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenski trendi manikire, ki jih bomo oboževale

Možnosti kombinacij so neomejene, prav zato je jesenska manikira 2020 tako izredna! Poglej si, kaj je najbolj prevzelo našo pozornost...