Trije make up videzi za najboljši začetek tedna

Začni teden na pravi način, s tremi čudovitimi lepotnimi videzi, v katerih boš naravnost bleščeča zakorakala v nov teden, ki je pred teboj. Morda si na kakšnega že malo pozabila, ali pa si že toliko nadgradila svoje znanje, da ti je nekaj tako preprostega povsem ušlo iz misli. Tako preprosti, da bodo navdušili tudi začetnice.

Vsak dan prinese nekaj novega, naj bo to tudi nov make up, ki ga ustvariš v jutranjih urah pred ogledalom in s katerim privabljaš poglede med sprehodom po mestu ali v službi.

Naravni make up, takšen kot bi se ravnokar zbudila, vendar brez zavozlanih las in zalepljenih oči, sijoča in bleščeča kot vedno.


Za to ne potrebuješ veliko, če je tvoja koža že tako ali drugače neproblematična bo dovolj kanček kompaktnega pudra, nekaj zamahov z maskaro in šminka v nude – rahlo rožnati barvi.

Rdeče ustnice tudi podnevi? Zakaj pa ne!


Pazi le, da jih ne bodo zasenčile oči ali pretirano rdečilo na ličkih. Izberi minimalno količino ličil, za piko na i pa obarvaj ustnice v rdečo. Si že poskusila barvo burgundca?

Si že kdaj ustvarila videz zadimljenih oči tudi podnevi?


V kombinaciji z nude šminko bodo kot nalašč za nekaj bolj drznega, nekaj bolj seksi. Če torej gojiš skrivno simpatijo do sodelavca bodo kot nalašč, da ga s svojim pogledom očaraš.

Preberi še: Svetle ali temne nude ustnice?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Powder

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

  • L'Oréal Paris 103 Blush in a Rush

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

  • L'Oréal Paris La Palette Smoky

Povezane teme: maskara, oči , šminka, rdečilo za ustnice , puder, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naliči se brez ogledala, s pomočjo teh trikov

Eden od izzivov, s katerimi se soočamo tekom dne, je kadar v hitenju ne moremo najti malega čarobnega ogledalca, pa nam ne preostane nič drugega, kot ...