Trije najpomembnejši trendi ličenja za zimo

Izpostavili smo najpomembnejše trende v make upu, ki nas bodo spremljali to zimo, od brezčasnih rdečih šmink, za katere smo prepričani, da ne bodo šle nikoli iz mode, do naravne, žareče polti.

Največji svetovni oblikovalci so na svojih revijah poleg ustvarjalnih kosov oblačil prikazali tudi, kakšna polt se nosi to zimo.

1. Popolna polt


Najlepša polt ni niti preveč sijoča niti preveč matirana. Videti je le malce leska na mestih, ki so že po naravi sijoča, in trohico rožnatega rdečila. Zato, draga dekleta, se oborožite z obarvanim balzamom za ustnice, maskaro in rdečilom za lica.


2. Temni odtenki


Temnejši toni so že od nekdaj rezervirani za zimske dni, zato priporočamo, da svoje ustnice polepšaš s katerim od temnejših odtenkov. Barva vina, rjavi, vijoličasti, celo črni toni bodo to jesen pravi modni hit. Vsako od teh šmink lahko vključiš v svoj slog, vendar pazi na preostala ličila, da ne boš videti preveč vpadljivo. Prav tako je takšen make up varneje nositi ob večernih priložnostih, tiste pogumnejše pa ga seveda lahko nosijo tudi podnevi.


3. Nenavadno črtalo na očeh


Nenavadno črtalo na očeh to sezono počasi prihaja v modo. Klasična črta na robu veke je že malček dolgočasna, zato se opogumi in izstopaj s pomočjo zanimivih črt in oblik. Izkoristi svojo domišljijo, a pazi, da ne bo učinek ravno nasproten in nezaželen. Takšen videz nosi ob neformalnih srečanjih in večernih izhodih, za poslovne sestanke pa vseeno raje izberi preverjene različice.

 

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se