Triki za super-hitro ličenje

Zbudiš se in ugotoviš, da že pol ure zamujaš. Veš, da nimaš časa za popolno ličenje in razmišljaš, če bi preskočila prekrivanje podočnjakov, ki vsem izdajajo, kdaj si šla spat, ali zapolnjevanje obrvi, brez katerega tvoj obraz deluje brezizrazno? To je nočna mora, ki ti je ni več treba doživljati, saj ti razkrivamo najhitrejše in najpreprostejše trike za super hitro ličenje – ker si vsi zaslužimo, da spimo kakšno minuto več.

Preskoči puder

Nanašanje osnove, pudra in korektorje je idealen načrt, vendar je v stiski s časom vsak od teh korakov luksuz. Zato predlagamo, da se odrečeš vsemu, le korektorju ne. Korektorji imajo po večini dovolj močno prekrivnost, da prekrijejo vse nepopolnosti – od podočnjakov, prek rdečice, do mozoljčkov. Glede formule je izbira tvoja. Kremni korektor bolje prekriva mozoljčke, vendar ga je težje razmazati, tekoča formula pa se precej hitreje staplja s tenom. Prav tako preskoči čopiče! S prsti lahko precej bolje razmažeš korektor. Če hrepeniš za mat zaključkom, lahko nežno naneseš korektor tudi na preostali obraz.

Ličenje oči v dveh korakih? Mogoče!

„Smokey eye“, „eye liner“, „cut-crease“ in druge avanture ličenja zahtevajo preveč časa, čeprav je njihov učinek čudovit. Če nisi profesionalni umetnik ličenja ali rojeni talent za takšne tehnike, predlagamo, da ličenje oči spelješ na minimum. Senčilo s sijajem ali bleščicami, kot tudi sence z „duo-chrome“ zaključkom bodo tvoje naličene oči naredili zanimive, in to z le malo truda. Čeprav črtalo odlično poudarja oči, izenačevanje obeh linij jemlje precej časa, tako da učinek črtala lahko nadomestiš z nanašanjem maskare v več plasteh, posebej v korenu trepalnic.

Obrvi, ki trajajo več dni!

Obrvi naredijo največjo spremembo na obrazu in, iskreno, kolikokrat si pomislila, kako krasno bi bilo, če bi enkrat zarisane obrvi takšne tudi ostale po več dni skupaj? Če si se spomnila japonskega začrtovanja obrvi, ti predlagamo, da preizkusiš Maybelline Brow Tattoo tint gel, nov izdelek za obrvi, ki jih bo naredil popolne za kar 3 dni skupaj! Ta inovativna formula je preprosta za uporabo – le naneseš, počakaš dve uri, da se posuši, oluščiš in – voila! Popolne obrvi! Formula pušča sled barve, ki na koži ostaja do tri dni, nakar lahko ponovno naneseš Maybelline Brow Tattoo tint gel. Formula je seveda dovolj nežna, da pri luščenju posušene plasti ne izpuli naravnih dlačic, tako da ti za bujnost tvojih obrvi ni treba skrbeti. Pozabi na zarisovanje, saj bodo od zdaj naprej videti neoporečno vsak dan in izjava „Takšna sem se zbudila“ bo zadržala le pozitivne konotacije.

Ne pozabi, da ...

Ko nimaš časa, je bolje, da se ne spuščaš v kompleksno zarisovanje ustnic, njihovo izpopolnjevanje in podobno, raje ti predlagamo, da uporabiš lahke, prozorne šminke ali gele za ustnice v barvi, ki bo dodala nekaj živahnosti in nege, brez prevelikega truda. Prav tako svoj ten lahko osvežiš z nekaj bronzerja – istočasno bo poudaril linije obraza in tako nadomestil izdelke za definiranje, če pa vsebuje tudi malo sijaja, lahko v hitrostnem ličenju nadomesti tudi osvetljevalec in rdečilo. Med toplejšimi in hladnejšimi toni izberi pravi odtenek zate in ne pozabi otresti čopiča, preden izdelek nanašaš na obraz.

Verjemi, več časa si porabila, da si prebrala pričujoče vrstice, kot pa da slediš 5 hitrim lepotnim korakom

Povezane teme: obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljša prijateljica, najboljša izbira

Najboljši prijatelji so pogosto tudi partnerji v zločinu. Tvoja 'bestica' je tako tudi oseba, ki pomaga pri izbiri prave obleke za prvi zmenek...