Tvoj ten, tvoja barva

Svetel ten kože


Najbolj mu pristojijo rdečila za ustnice v barvi gozdnih sadežev, predvsem tistih z rožasto nianso, modrikastim podtonom rdeče ali vijoličasta. Izbiraš lahko tudi med odtenki breskve, koralnimi in nude barvami,  medtem ko se raje izogibaj toplim in preveč oranžkastim tonom.

Oliven ten kože

Najbolj zasijejo mehki odtenki, vse od lahkotne rožaste do rjavkastih odtenkov breskve . Če želiš ustvariti dramatičen videz se osredotoči na barvo slive ali rdeče odtenke, vse do opečnate. Uporabljaj rajši nekoliko bolj umirjene tone, ki bodo še poudarili tvoj lep ten kože, ne izogibaj se niti nude odtenkom, medtem ko iz svoje omarice odstrani preveč toplim in oranžkastim barvam, ki bodo porumenele tvojo kožo. Morda je bolje, če se izogibaš tudi koralnim in odbijajočim barvam rožnate ter jih prihrani le za poletne mesece.

Srednje temen ten kože


Tvoja koža bo igledala božansko v kombinaciji z živahnimi toplimi barvami. Poseži po rdeči barvi z oranžkastim podtonom, živahnih rožastih odtenkih ali rjavi z zlatim pridihom. Pristojijo ti tudi globoki odtenki vijoličaste v barvi sadežev ali svetleča barva breskve, medtem ko bodo bolj pozorna pri izbiri nude šminke ali pastelov, ki lahko izgledajo dolgočasno na tvoji koži.

Temen ten kože


Temnopolte lepotičke se lahko spopadejo tako z živahnimi in drznimi odtenki kot tudi dramatično globokimi rjavimi. Odlično mu pristajajo barve slive, pa tudi nekateri svetli odtenki, ki bodo ustvarili izjemen kontrast. Izbiraš lahko tudi med barvo lubenice, fuksije ali robide, medtem ko pozabi na nude in pastele. Živahne, tople in globoke barve so zate idealne.

Preberi več: Ustnice kot slikarsko platno

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj je set ličil nenadomestljiv izdelek za ličenje

Prišel je čas poletnih dopustov in priprav na potovanje. Vsi se trudimo, da bi spakirali samo najnujnejše in najlažje, vendar pa predvsem ženskam, ne ...