Tvoja najboljša prijateljica - gobica za nanos pudra

To ni le 'spužva'

Gobica za nanos pudra ni običajna 'spužva'. Namenjena je namreč temu, da zadrži vodo, medtem ko so stare gobice za ličenje bile običajno zelo potratne.

Gobica za nanos pudra pa vpije vodo, zato prostora za vpijanje ličila ni več, tako da ga lahko v celoti naneseš na svoj obraz.

Kdaj se je pojavila

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Čudežno gobico so prvič uporabili pri vizažiranju igralk v seriji 'Girlfriends' in že takrat je vzbudila veliko pozornosti, saj so številni šepetali o brezhibni koži glavnih štirih deklet.

Gobica je sicer rožnate barve, vendar povsem po naključju, saj so se ustvarjalci osredotočili predvsem na obliko in uporabnost, medtem ko so na barvo popolnoma pozabili. Dandanes pa je postala zaščitni znak izdelka.

Njena uporaba

Uporabljate jo lahko pri vseh vrstah podlage ali pudra, tako se bo obnašala kot čopič ali pa gobica v primeru tekoče podlage. Izvrstna je tudi za zakrivanje robov, uporabiš pa jo lahko tudi za nanos bronzerja. Pa ne le to, gobica bo tudi čez dan osvežila tvoj makeup.

Preberi še: Obstojnost tekoče podlage skozi cel dan  

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, pripomočki za ličenje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up Review: Družina Maybelline Fit Me

Popolna polt ni tako nedosegljiva, kot se ti morda zdi. Posebej se moraš posvetiti izbiri izdelkov in za začetek uspešno združiti ustrezen korektor in...