Urejanje obrvi za početnike

Za obrvi bi lahko rekli, da so ena od najbolj aktualnih tem v svetu ličil. V zadnjih nekaj letih se o obrveh toliko piše, da je izhod iz hiše brez popolno urejenih obrvi največja make up napaka, ki si jo lahko dovoliš. Obrvi pa so hkrati tudi boleča točka vsakega dekleta, saj je izredno težko doseči njihovo popolno obliko, gostoto, odtenek. Za vse vas smo pripravili štiri trike, ki vas bodo popeljali do popolnih obrvi:

1. Za nekaj časa odloži pinceto

Če svojih obrvi ne prepuščaš profesionalnim rokam, ampak za njih skrbiš sama, verjemi, da boš zelo hitro opazila razliko, če za nekaj časa odložiš pinceto in prenehaš s puljenjem dlačic. To še posebej velja za predel nad obrvmi. Sčasoma boš tudi sama videla, da tvoje obrvi izgledajo bolj naravno in veliko lepše.

2. Korektor je tvoj prijatelj

Ko zaključiš z ličenjem obraza, po celi dolžini linije obrvi nanesi malo korektorja. Na ta način jih boš subtilno poudarila, brez dodatnega začrtavanja, ki lahko povzroči umeten videz obrvi.

3. Začrtavanje obrvi – bodi izredno previdna

Preden začneš z začrtavanjem obrvi, se prepričaj, da si z dlačic predhodno odstranila vse ostanke kreme za obraz in tekočega pudra. Naj ti svinčnik služi le za začrtavanje okvira, ne pa tudi za popolnjevanje praznih mest med dlačicami. V celoti začrtane in tako s svinčnikom poudarjene obrvi izgledajo nenaravno in preveč dominantno.

4. Sence za obrvi – skriti dragulji

Omenili smo že popolnjevanje praznin med dlačicami. Izdelek, ki ti pri tem omogoča izvedbo brez napake, so sence za obrvi. Dostopne so v različnih odtenkih in tako lahko izbereš tisto, ki ustreza naravni barvi tvojih obrvi. Pomembno je, da si pozorna na debelino krtačke, ki omogoča popolnoma precizno nanašanje senc.

Mnoga dekleta preskočijo korak s sencami, vendar so slednje izdelek, ki obrvem daje popolnoma naraven videz, zato so resnično skriti dragulj make up sveta.

Preberi še: Preveč poudarjene obrvi? Imamo rešitev

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Light to Medium

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Medium to Dark

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

Povezane teme: obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Senčite in osvetljujte obrvi

Vse odkar je 'contouring' zavzel lepotni svet, smo se dekleta že dobro izučila senčenja skorajda vsakega delčka telesa. Vsaj tako se nam zdi...