Ustnice kot slikarsko platno

Šest Infallible Lip Paint tekočih šmink vam ponuja rešitev za vsako make-up dilemo, torej od ekstravagantno sijočih do prefinjeno matiranih ustnic. Gre za tri svetlikajoče se Lacquer šminke in tri šminke z mat učinkom v ustreznih Matte pakiranjih.

Obstojnejši odtenki

lip-paint

Razkošni make-up izdelki za ustnice so, najverjetneje ravno zaradi velike količine pigmenta, najobstojnejši, ki jih lahko najdete na našem trgu. Zato bo pri vsakem nanosu  aplikatorja, v samo nekaj gibih, povsem dovolj, da se barva enakomerno porazdeli.

lip-paint

Ko govorimo o odtenkih, lahko izbirate med nežnim in nevtralnim 201 Gone with the nude, mat rdečim 204 Red actually in entuzijastičnim vijoličnim 207 Wuthering.

Enostavno nanašanje

lip-paint

Zelo kvalitetna formula preprečuje lepljivost tekoče šminke in daje občutek na ustnicah približno takšen, kot ga ustvarja klasična različica v stiku. Novost tega izdelka je zgoraj navedeni aplikator, čigar špičasto konico lahko, namesto barvice, uporabljate za oblikovanje obrisov ustnic. Kaj reči drugega kot to, da obožujemo unikatne L'Oréal Paris izdelke!

Preberi več: Ena paleta – tri rešitve

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Horoskop ličenja za leto 2019

Kakšno leto je pred tabo? Kakšen videz je pravi za tvoj znak? Poglej si, kaj ti sporoča letošnji make up horoskop, ki je rezultat združitve astrologov...