Ustnice v slogu grunge

Grunge slog je bi popularen v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja. Preden so ga vzljubili mnogi, je bi ta slog priljubljen le med uporniki, ljubitelji težkih zvokov kitare in bobnjev. Danes se je to uporništvo predelilo na modne piste in postalo trend letošnje sezone. Grunge pomeni biti poseben, zanimiv s trdimi stališči. Zato ni nič čudno, ko se vse več deklet oblači in liči v že omenjem slogu.  

Če tudi ti na trenutek želiš postati prava grunge diva, si preberi naslednje značilnosti tega uporniškega sloga.

Grunge ustnice


Grunge ustnice so čisto prevzele vizažiste iz celega sveta. Uporabljajo ustnice znanih manekenk kot svoje slikarsko platno in eksperimetirajo s temnimi barvami.  

Predlagamo vam, da si priskrbite dolgo obstojno šminko z mat formulu. Ustnice v grunge slogu so idealna izbira za večerni izhod v klub in nepozabno doživetje. Ravno tako, da bi se lahko sprostili in uživali, ne pa se pri tem obremnjevali, kako naj bo vaša šminka čim bolj obstojna, izberite tisto, ki vas ne bo pustila na cedilu. V takšnih situacijah je Maybelline SuperStay Matte Ink najboljša izbira.

Ombre v dvoje

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Enkraten je ombre učinek na grunge ustnicah v dveh prelivajočih se barvah, ko se temnejši odtenek nanaša na zunanje robove ustnic, svetlejši pa na osrednji del ustnic. Najprej uporabite svinčnik za ustnice, s katerim boste obrobili ustnice in preprečili, da se šminka razmaže. Naslednji korak je nanašanje šminke. Izberite SuperStay Matte Ink Believer odtenek. Believer je vijoličen odtenek,  ki popolnoma ustreza tako blondinkam s svetlejšo poltjo kot lepoticam s temnejšo poltjo. Nanesite šminko pazljivo, da ne prehajate preko robov.

Takšne ustnice bodo privlekle vso pozornost, hkrati pa sporočale, da ne odstopate od svojih trdnih stališč in da ste uporniška duša!   

Preberite še: Nasveti popolno naličenih deklet

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sama ustvari svoj »Glam makeup« videz

Ko gre teden h kraju in je čas za zabavo v mestu, si gotovo želiš izgledati glamurozno, kot da te je naličil profesionalec ličenja...