V barvah festivalnega dogajanja

Poletni meseci so kot nalašč za obisk katerega izmed poletnih glasbenih festivalov, na katerih lahko s prijateljicami ustvariš nepozabne spomine. Pozabi na gumijaste škornje in obrabljene majice, doma pusti tudi oblačila v slogu Bridget Jones in se prepusti poletnim melodijam, v katerih boš zaplesala kot seksi boginja.

Zabava

Spomini na legendarni Woodstock so še kako živi in čeprav tako ikoničnih festivalov praktično ni veliko, lahko že s kratkim izletom obiščeš katerega, ki ti bo glasbeno pisan na kožo. V poletnih mesecih ne manjka zabave tako na slovenskih tleh, pester program pa so pripravili tudi naši južni sosedje. Prav zato ne odlašaj, smukni v avto, mi pa ti ponujamo nekaj predlogov, s katerimi boš ob glasbi naravnost zasijala.

Dekoracija in nežen makeup


V letošnjem poletju bodo kot nalašč majhni kristalčki in dekoracije, ki jih boš preprosto pritrdila na obraz. Kot prava poletna boginja. Ker pa so že sami okraski zadostna popestritev, ob tem ne pozabi na povsem naraven make up, z rahlo poudarjenimi očmi in ustnicami v nežnih tonih.

Lasna dekoracija in bronasti odtenki


Ljubiteljice zemeljskih tonov bodo navdušenen nad naslednjim videzom! Spni lase v visok čop, vmes pa vpleti še kakšno kitko ali dodaj lasne dekoracije. Poskrbi za brezhibno kožo in obrvi, nato pa na senčke nanesi senčilo v bronastih odtenkih.

Rožnati odtenki


Za prave privrženke rožnatih odtenkov bodo lasje v tej barvi kot nalašč za razigrano poletno vzdušje. Kombiniraj jih z rožnatimi senčili in ustnicami. Kdo pravi, da ne moreš imeti vsega? 

Eksperimentirajte z barvami


Za vse nekoliko bolj drzne bo kot nalašč eksperimentiranje z barvami. Privošči si nekaj minut pred ogledalom in preizkušaj ter kombiniraj različne barve in motive ali pa izberi motive roža ter zvezdic. Izbira je povsem tvoja!

Preberi še: Mali triki za mlajši videz

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Paris Color Riche La Palette

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction 634 Greige Perfecto

Povezane teme: make up , oči , ustnice, slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maybelline New York Lemonade Craze: paleta senčil za celoten videz

Verjela ali ne, celoten obraz si lahko naličiš s pomočjo enega izdelka – palete senčil Maybelline New York Lemonade Craze...