Vamp look za pozdrav jeseni

Osnova popolnega "vampirskega šika" oz. vamp looka je seveda šminka v temnem odtenku, ki jo kombiniraš z naravnim ali nude ličenjem. Ta videz, ki ga obožujejo svetovno znane dame, zlahka vključiš v svojo dnevno ali večerno izvedbo.


Temni odtenki šminke, kot so barve burgundca in temno rjavi toni, so pravi modni hit tako v poletnih kot tudi v hladnejših jesenskih mesecih. Slavne lepotice jih nosijo na rdeči preprogi, pri čemer jih seveda kombinirajo z minimalnim nude slogom ličenja, zaradi katerega pridejo ustnice še bolj do izraza.

Celoten make up ne sme izpasti preveč napadalno, zato začni pri ustnicah, ki jih nežno izrišeš s svinčnikom za ustnice, ki je odtenek ali dva temnejši od barve šminke. Če želiš polnejši videz, na sredino ustnic nanesi nekaj sijaja za ustnice. Na trepalnice nato nanesi dva do tri sloje maskare. Lahko si privoščiš tudi mačje zavito linijo tuša ob trepalnicah, vendar skrbno pazi, da oči ne boš preveč poudarila. Čeprav ti ta videz ne bo vzel veliko časa, boš z njim dosegla učinek, ki bo pritegnil prav vse poglede.

Priberi tudi o: Sledi trendu na najboljši način: kateri temnejši odtenek šminke ti najbolje pristaja?

Za ta videz priporočamo

  • Color Sensational Loaded Bolds

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se