Velika dilema: Kaj uporabiti za oblikovanje obrvi by @Ajdas

Pravijo, da so obrvi okvir našega obraza. Drastično lahko spremenijo prav vsak videz in izpopolnijo makeup. Vsekakor je za oblikovanje obrvi (tako puljenje, kot tudi dorisovanje) potrebne kar nekaj vaje. Ključno je, da veste kakšen produkt uporabiti, glede na vašo obliko in gostoto obrvi ter videz, ki ga želite doseči. L'Oreal Paris z novimi pridobitvami z imenom Brow Artist zagotovo velja za drogerijsko znamko številka ena, kar se tiče produktov za oblikovanje obrvi. Sama sem imela priložnost preizkusiti kar 4 različne in tako za vas pripravila mini vodič.

Dobri stari svinčnik: L'Oreal Paris Brow Artist Shaper

Verjetno je najbolj klasična in preprosta izbira svinčnik, s katerim boste zarisale oziroma dorisale obrvi. L'Oreal Paris Brow Artist Shaper ima na eni strani svinčnik (za katerega potrebujete šilček), na drugi pa vosek za fiksiranje in zaključek ter malo krtačko, ki pride prav vedno prav. Svinčnik bi priporočila vsem tistim, ki si želite nekoliko bolj ostre linije ali pa potrebujete obrvi bolj močno dorisati (torej nimate prav veliko svojih obrvi). Z njim bo nanos najbolj precizen. Odtenek naj bo 2 odtenka svetlejši od vaše barve las, če je le-ta temna. Sicer pa dva odtenka temnejši (torej, če je vaša barva las svetla).

Moja »to go« izbira: L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit

Moja dnevna »to go« izbira je L'Oreal Brow Artist Genius Kit, v katerem se skriva obarvan vosek in senčilo, poleg pa je še mini čopič s krtačko za česanje dlačic ter pinceta (ki pride vedno prav!). Uporabljate ga tako, da najprej nanesete vosek in nato senčilo. Videz pa bo naraven in bolj »mehak«, predvsem če boste obrvi na koncu še počesale s krtačko. Priporočam ga pravzaprav vsem, ki iščete enostaven produkt, ki vam bo zagotovil naraven videz. Bolj je primeren za lahek nanos in zapolnitev obrvi, čeprav pudrast produkt omogoča dobro nadgrajevanje.

Priberi tudi o: Adijo klasična šminka: pozdravljen ombre by @Ajdas

Do naravnega videza z nenavadnim produktom: L'Oreal Paris Brow Artist Maker

Produkt v obliki debelejše voščenke, ki ima na drugi strani kabuki čopič za razčesovanje, je nekoliko nenavaden. Pa zato nič manj dober. Odlična izbira je za vse tiste, ki si želite naravnega videza. Pri nanosu produkta imejte rahlo roko, ne pritiskajte preveč, kabuki čopič pa uporabite za mehčanje videza oziroma česanje dlačic. Primeren je za vse, ki imate srednjo ali debelejšo linijo obrvi. Videz je volumenski in morda nekoliko bohemski.

Priberi tudi o: Zakaj obožujem svetle lake za nohte? by @Ajdas

Za ta videz priporočamo

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

  • Brow Artist L'Oreal Paris Genius Kit

  • Brow Artist Shaper by L'Оreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se