Vizažisti odkrivajo: kako na najboljši način poudariti oči?

Majhne oči

Majhne oči lahko vizualno povečamo s svetlikajočimi in svetlejšimi odtenki senčil za oči. Dekleta z majhnimi očmi se morajo vsekakor izogibati temnejših in hladnejših odtenkov, ker ti vizualno zmanjšujejo oči.

Če si ljubiteljica črtala za oči, nariši črto samo zgoraj, tik ob robu zgornje veke, kar bo tvoje oči dodatno odprlo in jih vizualno povečalo.

Maskara je tvoja najboljša prijateljica za vizualno povečevanje oči. Za neverjeten učinek uporabi tale mali trik: nanesi maskaro na spodnje trepalnice, vendar samo na osrednji del. Učinek je očarljiv.

Poševne oči

Poševne oči z neizrazitimi vekami lahko delujejo vizualno manjše, kot so v resnici. Za obrobljanje vek uporabljaj senčila za oči, kar bo poudarilo globino oči. Popoln make up za to obliko oči so zadimljene oči.

Videz mačjih oči

Zapeljive oči v trenutku in brez veliko truda.

Zgornjo in spodnjo veko obrobi z ogleno črnim ali sivim svinčnikom, nato pa to popolno zarisano linijo razmaži s čopičem. Za mačji pogled črto povleci navzgor.

Če med nanašanjem črtala veko narahlo povlečeš navzgor, medtem ko z drugo roko nanašaš črtalo, ki mora biti kar se da blizu liniji trepalnic, bo črta super natančna.

Za ta videz priporočamo

  • NYX HD Eye Shadow Base

  • Brow Satin Duo Maybelline New York

  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

  • NEW ! Mega Volume Miss Hippie L'OReal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se