Vlažilna krema: Pomemben korak pri negi vseh tipov kože

Mnoga dekleta se skozi celodnevno lepotičenje osredotočajo le na doseganje popolnega makeup videza in za svojo polt pazljivo izbirajo podlago in korektor. Vendar kljub temu, da so vložile veliko truda in časa, se le neredko dogaja, da jih ravno podlaga in korektor pustita na cedilu ter že po nekaj urah njihov obraz ni videti ravno lepo. Ravno v tem iskanju drugih različic makeup izdelkov, ki bodo celo bolj učinkovite, ženske pogostokrat pozabljajo na nego kože, ki pa je osnova za ličenje.  

Sprašujete se, na kakšen način sta povezana nega obraza in ličenje? Odgovor na vaše vprašanje je vlažilna krema in o tem boste več izvedeli v spodnjem besedilu..

Zakaj je vlažilna krema pomembna za vse tipe kože?


Prva stvar, ki si jo morate zapomniti je, da je vlažilna krema pomembna tako za nego suhe kot mastne kože. Medtem ko je potrebno za suho kožo izbrati sestavine, ki bodo nadomestile vodo v njej in ji vrnile sijaj, pa je za mastno kožo ustreznejši izdelek za vlaženje, ki ne vsebuje olj. Ravno tako naj se osebe z bolj občutljivo kožo izogibajo sestavinam, ki so parfumirane in ki bodo dodatno nadražile obraz. Zaradi tega, ko kupujete novo vlažilno kremo, bodite pozorni na napise na embalaži in izbiro kreme prilagodite svojemu tipu kože. Priporočamo vam L'Oréal Paris Hydra Expert kreme za suho in občutljivo kožo in normalno do mešano kožo.

Pravilno vlaženje neposredno vpliva na ličenje in končni videz


Ko ste izabrali ustrezno kremo, ne pozabite tudi na pravilno nanašanje. Vlažilno kremo nanašamo na čist obraz po umivanju, šele nekaj časa po nanosu kreme, ko jo koža dobro vpije, pa lahko pričnete z ličenjem. Napaka pa se zgodi ravno zaradi neučakanosti, torej ko takoj po nanosu kreme nanesete puder, Zato je potrebno, da med nanašanjem kreme in pudra naredite majhen časovni razmik, da bi bil vaš obraz videti popoln.   

Preberite še: Jutranja lepotna rutina, ki vas bo sigurno prebudila

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Wash Gel Black

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black Green

  • L'Oréal Paris Pure Wash Gel Red

  • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

Povezane teme: nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maske za obraz: vse, kar ste si vedno želeli vedeti!

Kolikokrat ste slišali zgodbe o esencialnosti nege kože, posebej nege obraza, tako za zdravje kot za lepši videz? V poplavi vlažilnih krem, serumov za...