Vodnik za preprosto, a učinkovito dnevno ličenje

Če si se spraševala, kako lahko dosežeš lep, nežen sijaj polti, primeren za vse dnevne obveznosti, olepšan z izdelki za konturiranje in uporabo učinkovitih odtenkov senčil za veke, potem si dobro zapomni naslednje nasvete.

Začetek ličenja za dnevni stil

Ličenje začni z nanosom tekočega pudra Maybelline New York Fit Me z napredno formulo, ki bo tvoje pore naredil manj opazne in zagotavlja srednjo prekrivno moč, kar je kot nalašč za dnevno ličenje. S prsti ga v majhnih količinah nanesi na vse dele obraza, zatem pa ga s pomočjo gobice vtapkaj v kožo, vse dokler povsem ne izenačiš svoje polti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Sedaj je na vrsti prekrivanje drobnih nepravilnosti pod očmi, ki mučijo prav vse, in sicer podočnjakov. Za prekrivanje podočnjakov ti priporočamo droben, a pomemben trik. Izkoristi dva različna korektorja. S korektorjem Maybelline New York Fit Me prekrij najtemnejše dele v notranjih kotičkih, zatem pa s korektorjem Maybelline New York Instant Anti Age Eraser prekrij preostali del pod očmi. Oba lepo zabriši in ju nanesi tudi na veke, kjer bosta služila kot podlaga pred senčili.

Ko uspešno izenačiš polt in prekriješ vse nepopolnosti, vse skupaj pričvrsti s kompaktnim pudrom Maybelline New York Fit Me, pri čemer uporabljaj lahke gibe s širokim cofastim čopičem.

Konturiranje obraza

Oblik o čeljusti poudari z izdelkom za konturiranje Maybelline New York Face Studio Contour Duo Stick. Da bi posebej poudarila lične kosti, ga nanesi tik pod mesta, kamor sicer nanašaš rdečilo, pa še na zgornji del čela in po sredini nosu. Rdečilo nanesi šele zatem in naj lepota tvoje polti, pa tudi čeljusti še bolj zažari s pomočjo Maybelline New York Fit Me Blush v odtenku 25.

Vodnik za preprosto, a učinkovito dnevno ličenje

Ličenje oči

Ličenje oči začni s tanko in natančno barvico za obrvi Maybelline New York Brow Precise, s katero dlačice najprej počeši navzgor, zatem pa samo dopolni njihove konce na mestih, kjer so redkejše.

Z našo najljubšo paleto za oči Maybelline New York The Blushed Nudes okrasi svoj pogled, vendar bodi zmerna, zatem pa uporabi sanjsko maskaro Maybelline New York Lash Sensational, s katero bodo tvoje trepalnice gostejše, daljše in dramatične. Za nanašanje senčil ne potrebuješ nobenega posebnega čopiča, postopek hitro in preprosto opravi kar s prsti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Privlačne ustnice za dnevno ličenje

Posebno pozornost posveti poudarjanju ustnic, zato uporabi mešanico dveh fantastičnih izdelkov. Gre za šminko v svinčniku Maybelline New York Super Stay Ink Crayon in šminko Maybelline New York Color Sensational.

Svoje ličenje zaključi z večjo količino sredstva za pričvrstitev Maybelline New York Lasting Fix, ki bo ličila ohrani na svojem mestu.

Kako ti je všeč ta vodnik? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Inovacija: Puder, hidrira in izboljša kakovost kože

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Fit Me Concealer 12

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Nude

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Fit Me Compact Powder Buff Beige 130

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Mystic Mauve

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , oči , rdečilo za ustnice , tekoči puder , konturiranje, ustnice, dnevni make up , True Match, Maybelline New York , trepalnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako naličiti oči z banana tehniko?

Banana tehnika za pravilno ličenje oči pravzaprav nima veliko skupnega s tem eksotičnim sadežem, razen oblike – zakrivljene linije z odebelitvijo....