Vrnitev mat ličil

Po nekaj letih dominacije svetlečih lepotnih izdelkov, se mat ličila zopet vračajo na lepotno sceno in v naše kozmetične torbice! So obstojnejši, se z lahkoto nanašajo in ustvarjajo neverjeten videz.

Njegovo visočanstvo – mat podlaga


Takšen makeup je izredno koristen, v kolikor se pogosto fotografirate z vključeno bliskavico, saj ne bo odvečnega sijaja in detajla, ki vam bo pokvaril popoln selfie!

Pri tem bo imela najpomembnejšo vlogo mat podlaga, izmed katerih je najboljša izbira ravno  L'Oréal Paris Infaillible 24H-Matte, ki je zaradi svoje teksture in sijočega učinka odlična rešitev za tista dekleta, ki imajo mastno kožo.

Zahvaljujoč lahki teksturi bo koža videti čisto in le-ta bo nevtralizirala neželjen sijaj, hkrati pa vas bo razveselilo dejstvo, da je izjemno obstojna.

Kombinacija mat + sijoče je resnično odlična!

Številni strokovnjaki za ličenje priporočajo kombinacijo mat senčil za oči s sijočo šminko ali sijajem za ustnice, kar je popoln videz za odhod na pijačo ali celo tudi malce bolj formalne priložnosti. Po drugi strani pa je videz zadimljenih oči in mat rdeče šminke klasika, s katero boste videti kot zvezda večera!

Zaradi česa je mat različica boljša in na kateri način uporabiti različne mat izdelke?


Medtem ko se sijoče makeup različice v glavnem uporaljamo za bolj svečane priložnosti, pa mat senčila za oči, šminke in rdečila lahko nosite tudi čez dan, saj omogočajo, da ste videti bolj prefinjeno in hkrati ste z ličilom poudarili najlepše dele svojega obraza.

V kolikor izberete mat bronzer, bo rezultat le-tega naraven videz. Ko uporabljate takšen izdelek, ga nanesite pod ličnici, da bi ju poudarili. Nanašate ga  tako, da premikate čopič v obliki številke 3. To pomeni, da začnete od lasne linije do senc in zaključite polkrog pod ličnicami, nato pa zopet od tod naredite novo krivuljo do čeljustne linije.

Če se boste odločile za mat šminko, boste dobile drzen videz.


Nekatere izmed takšnih šmink, ki se lahko najdejo na našem trgu, so vseskakor L'Oréal Paris Color Riche Matte šminke. So izjemoma bogate in polne barve. Te šminke so primerne za skoraj vse priložnosti in omogočajo ustnicam neverjeten seksapilen videz. Ko gre za senčila za oči, pa so idealna za videz zadimljenih oči ravno tista, ki ustvarjajo mat zaključek.

Če boste uporabile šminke v naravnih odtenkih, boste pozornost usmerile na barvo vaših oči.

Preberi še: Pravila za uporabo: Tekoči in kompaktni puder

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible 24H-Matte

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 101 Candy Stiletto

  • L'Oréal Paris Color Rich Matte 346 Scarlet Silhouette

  • L'Oréal Paris Color Rich Matte 430 Mon Jules

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, ustnice, mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Medtem ko modne revije in družbena omrežja govorijo samo o trendih večera, jih ljubitelji ličil že na polno preizkušajo. Predstavljamo ti nekaj »makeu...