Vrnitev sijočih ustnic

Še pred nekaj meseci so nas strokovnjaki prepričevali, da mora naš makeup videz imeti mat zaključek. Zato so bile mat šminke obvezen del vsebine kozmetičnih torbic vsakega dekleta, ki sledi trendom. Glede na to, da se lepotni trendi pogosto menjavajo, so zopet modne sijoče tekoče šminke.

Ponujamo vam nekaj osnovnih pravil za uporabo sijočih tekočih šmink.

Nega ustnic je zelo pomembna


Vedno imejte pri sebi balzam za ustnice, ki ga boste nanesli nekaj krat na dan, da bi bile vaše ustnice vedno dovolj navlažene. S prihodom mrzlih dni, se naše ustnice bolj sušijo in hitro razpokajo. Skoraj vsi lepotni strokovnjaki se strinjajo, da je lažje negovati ustnice, če uporabljamo sijoče tekoče šminke namesto tistih z mat formulo.

Pazljivo izbirajte barve

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Če želite eksperimentirati s temnejšimi barvami podnevi, vam predlagamo, da za začetek uporabljate mat šminke. Tako se boste naučili nanašati temnejše odtenke in se počasi navadili na dejstvo, da je najmanjša napaka takoj opazna in vam le-ta lahko pokvari celoten videz. Pozneje, ko boste prepričani vase, jih uporabljajte z užitkom.

Nič brez svinčnika

Če imate težave pri nanašanju šmink z lacquer zaključkom, je verjetnost, da naredite napako, velika. V takšnih primerih raje uporabite svinčnik, s pomočjo katerega boste obrobili in definirali ustnice za lažje nanašanje šminke. Priporočamo vam, da imate svinčnik in lacquer sijaj vedno s seboj, saj lahko čez dan popravite svoje naličene ustnice, seveda, v kolikor je to potrebno.

Polne ustnice

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Poleg tega, da te šminke negujejo ustnice, jim hkrati ustvarijo videz polnejših ustnic. Obstajajo izdelki, katerih formule s svojimi naravnimi sestavinami naredijo ustnice vizualno polnejše in sočnejše. Zato so ravno te šminke lepotni spremljevalci deklet, ki si želijo zapeljive in sočne ustnice.

Preberite še: Čas rdečih nosov: makeup nasveti za boljšo obstojnost by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 60 Tease

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 62 Charmer

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 70 So Hot

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 78 Royal

Povezane teme: šminka, ustnice, sijaj za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Si pripravljena na tekočo šminko z vonjem makronov?

Pri L'Oréal Paris so se potrudili, da bi nam približali mesto luči, zato so razvili kolekcijo tekočih šmink z ekstremno mat učinkom in zapeljivim, pou...