Vrstni red nanašanja ličil

1. Podlaga za obraz


Očitno, se ti ne zdi? S podlago boš poskrbela za bolj gladek in tekoč nanos pudra, pomagala pa boš uravnavati tudi rdečico in pore.

2. Puder in korektor

Najprej nanesi puder, nato pa še korektor, vendar le tega s prstom nekoliko razmaži. Če boš najprej nanesla korektor in šele nato puder, bo to uničilo ves nanos.

3. Bronzer in rdečilo

Lahko naneseš le prvega, če pa želiš oba, nanesi rdečilo šele po bronzerju.

4. Obrvi


Loti se jih s svinčnikom ali drugimi pripravki, še preden preideš na senčila. Tako jih boš uporabila kot vodič za vse kasnejše korake in s tem pripravila vse potrebno za primerno uokvirjanje obraza. Če se boš urejanja obrvi lotila na koncu, se le te morda ne bodo ujemale z nanosom senčila ali pa bodo razmazale že nastalo delo. Četudi se zmotiš, lahko napako popraviš, saj še nisi nanesla senčila.

5. Senčilo, črtalo in maskara


S senčilom boš uravnala intenzivnost, s črtalom pa poskrbela za piko na i na vekah. Maskaro nanesi na koncu, saj boš šele takrat videla, koliko nanosov potrebuješ, pa tudi lažje bo nanašati senčilo na prazne trepalnice.

6. Puder v prahu

S tem boš poskrbela za vse odvečne maščobe, ki se bodo na tvojem obrazu nabrale čez dan. Nanesi ga na čelo, lica, brado in nos.

Več na: Pet načinov do mlajšega videza v 5-minutah

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Medium-Dark

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči , šminka, puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Uporabne make up informacije: rok trajanja ličil

Se zavedaš, kakšno tveganje prinaša uporaba ličil s pretečenim rokom trajanja? Preberi si naslednje podatke, ki ti bodo pomagali oceniti rok trajanja ...