Vse, kar morate vedeti o hialuronski kislini

Že pri dvajsetih letih je pomembna nega kože, ki bo mladim dekletom ponudila ne le odlično podlago za nanašanja ličil, temveč kasneje predvsem negovano kožo. Glede na to, da leta hitro minevajo, je treba prilagoditi tudi same sestavine lepotnih izdelkov in ponuditi ustrezne rešitve. Na primer, skoraj vse ženske se v začetku svojih štiridesetih letih začno obremenjevati s kož, torej kako ji vrniti volumen in elastičnost. Ravno tako se mnoge izmed njih prvič srečujejo s hialuronsko kislino in se sprašujejo, kaj ona pravzaprav pomeni in zakaj je toliko pomembna za nego pri 40-ih.

Hialuronska kislina se že nahaja v vaši koži


Je ena izmed naravnih sestavin kože in je pravi organski magnet za vodo. Zaradi nje koža ohranja svoj volumen in tonus kot tudi elastičnost ter naravno sijoč videz. Neprenehoma nastaja na naraven način, a se tudi hitro porablja ter je zato pomembno vedeti, na katere vse načine jo je možno nadoknaditi.

Kdor se skriva pred soncem …


Ne skrivajte se pred soncem, saj potrebujete določen odmerek vitamina D, no vsekakor pa je potrebno paziti na izpostavljanje njegovim žarkom. V našem lepotnem slovarju to pomeni, da morate pri vaši lepotni negi obvezno uporabiti tudi kremo z zaščitnim faktorjem, saj UV žarki negativno vplivajo na naravno nastajanje hialuronske kisline. In zapomnite si, čeprav so znane kot kreme za sončenje, jih je dobro uporabljati vsak dan.

Zdrava prehrana se najprej opazi na obrazu


Hranljiva in zdrava živila, ki so bogata z antioksidanti, naj bodo glavni del vaše prehrane. Jejte veliko sadja in zelenjave ter začimbe kot so peteršilj in cimet, ne le, ker bodo vaši obroki bolj okusni, temveč bo to pomagalo vaši koži, da se zaščiti pred zunanjimi vplivi, ki bi lahko pospešili zmanjšanje stopnje hialuronske kisline v koži.

Dodatna spodbuda za maksimalen učinek

Spodbudite obnovljanje obrazne kože tako, da boste izbrali ustrezen izdelek, ki vsebuje hialuronsko kislino ter je narejen tako, da vrne stopnjo kisline koži kot jo vsebuje le-ta pri 20-ih letih. L'Oréal Paris Revitalift Filler Renew dnevna in nočna krema proti gubam zmanjšuje njihovo vidljivost, vrača volumen koži in jo utrjuje. Ravno tako je z njeno redno uporabo koža na obrazu bolj zategnjena in same konture so bolj definirane. Mogoče, ko ste imeli 20 let, niste uporabljali serum kot dodatni korak pri negi, se pa vsekakor priporoča v 30-ih, ko želite izboljšati tonus kože. Poleg omenjenih krem dodajte svojemu lepotnemu ritualu tudi Revitalift Filler Renew serum z višjo koncentracijo hialuronske kisline. Zato že danes začnite kombinirati zaščito pred UV žarki, zdravo prehrano in pravilno lepotno rutinu, ki temelji na hialuronski kislini. Tako boste na najboljši način negovali svoj obraz in se prepričali, da so 40-ta nova 20-ta leta. 

Preberite še: Top pet izdelkov leta 2017: Popolna koža

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Renew Day

  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Renew Night

  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Renew Serum

Povezane teme: nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kiehl's: vse, česar niste vedeli o tej znani blagovni znamki za nego kože

Kiehl’s je prepoznaven po svojem edinstvenem in bogatem nasledstvu ter znanju s področja kozmetike, farmacije, botanike in medicine, pa tudi po posebn...