Vse, kar morate vedeti o negi kože pri 20-ih

Vendar pa se vse premalokrat zavedamo, da je ta že v zgodnjih letih ključna za lep in negovan videz tudi v kasnejših življenjskih obdobjih. S primerno nego namreč že v mladosti lahko zagotovimo primerne temelje za kvaliteto kože, le slediti moramo nekaterim korakom, da bo naša lepota resnično brezčasna.

Čiščenje obraza


Če pred spanjem ne odtstranjuješ ličil z micelarno vodo ali ne umivaš obraza z geli za umivanje, je skrajni čas, da s tem pričneš že danes in da to tudi redno počneš, saj je to zelo pomemben korak, ker se ličila, umazanije in maščobe čez dan naberejo na tvojem obrazu in se zasidrajo v tvoje pore.

Če se ne držiš tega zlatega pravila, se tvoja koža ne more spočiti čez noč, kar pa bo dolgoročno vplivalo na zgodnje staranje kože in pojavo gub.

Nenadomestljivo vlaženje kože


Glede na to, ali imaš suho ali mastno kožo, uporabi ustrezno vlažilno kremo, ki je lahka in učinkovito vlaži kožo. Vlažilna krema je kot nalašč za jutranje prebujanje in večerno nego pred spanjem.

Posebno pazi na predel okoli oči


Šele z leti se zavedamo, da tudi koža okrog naših oči ne bo vedno ostala mlada. Prav zato je pomembno uporabljati posebno kremo za ta del obraza, saj je koža okrog oči tanka i posebej občutljiva.

Zaščita pred soncem


Zaščiti svoj obraz pred škodljivimi sončnimi žarki, celo tudi takrat, ko je oblačno. Sevanje lahko negativno vpliva na tvojo kožo ter je zelo pomembno, da uporabljaš kremo z zaščitnim faktorjem ne glede na leta in priložnosti, torej ne samo ko si na plaži.  

Dodatna nega za izredne rezulatate v prihodnosti


Tri besede: maske za obraz. Enkrat ali dvakrat tedensko ti bo ta lepotni ritual vzel samo nekaj časa za nego kože, vendar lahko med tem izkoristiš teh 10 minut za branje knjige ali narediš nekaj, kar že dolgo časa odlagaš.

Po določenem času in redni uporabi L'Oréal Paris Pure Clay glinenih mask za obraz bo tvoja koža razstrupljena in sijoča ne glede na tvoja leta.

Preberi še: Najboljši način za obnovo kože obraza po treningu

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Micellar Water

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Green

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Red

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

Povezane teme: večerna rutina, maske za obraz, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je lepotni spanec in zakaj je pomemben

Morda nekomu zveni kot obrabljena fraza ali mit, vendar lepotni spanec, tako imenovani »beauty sleep« zares predstavlja neprimerljivo vrednost in abso...