Vse, kar morate vedeti o obraznih maskah

V začetku je bila vaša lepotna rutina zelo enostavna. Uporabljal ste kakovosten gel za umivanje in vlažilno kremo ter verjeli, da veste resnično vse o negi kože.

Nato ste zvedeli vse o micelarni vodi in ravno, ko ste pomislili, da ste strokovnjaki za nego, so se pojavile obrazne glinene maske, ki so malce zakomplicirale vaše stališče o lepoti.

Razkrili  vam bomo vse, kar naj veste o teh izdelkih za nego obraza.

Nova stara lepotna rešitev


Če še vedno dvomite v njihovo delovanje, nam dovolite, da vas prepričamo v nasprotno, saj se obrazne glinene maske uporabljajo že več kot tisoč let! Poleg lepšanja, naravno glino že dolgo uporabljamo tudi v medicini in dokazano je, da je glina ena izmed najboljših razstrupljevalnih metod.

Niso vse enake


Če gel za umivanje in vlažilno kremo izbirate na podlagi svojega tipa kože, bi morali na enak način izbirati tudi ustrezno masko. Glede na težavo ali potrebe vašega obraza, izberite različico, ki vam bo omogočila sijočo kožo, očistila pore in delovala kot piling za obraz, ki ga še kako potrebuje vaša neizenačena polt.

Uporabljajte jih posebej ali pa jih kombinirajte


V kolikor vaša koža potrebuje le eno rešitev, ste lahko resnično srečni in priporočamo, da na celoten obraz nanesete ustrezno masko. Če pa imate mastnejšo T-cono, medtem ko so ostali deli obraza suhi ali normalni, uporabite multimasking tehniko in odkrijte, katera kombinacija vam najbolj ustreza.

Preberite še: Lepotna rutina za ženske, ki se ličijo vsak dan

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

Povezane teme: nega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Priprava kože na zimo: hidratacija

Pekoč občutek, zategovanje, rdečica, srbečica, luščenje … Vse to so simptomi, ki se pojavljajo kot posledica mraza in posebej zadevajo suho in občutlj...