Vse, kar morate vedeti o svinčnikih za ustnice

Če se odločite za nežni dnevni makeup ali glamurozno večerno ličenje, je svinčnik za ustnice v vsakem primeru nepogrešljiv del obeh makeupov.

Obstaja polno razlogov za uporabo tega izdelka, vendar morate paziti, kako ga nanašate. Mnoga dekleta niso prepričana, kako ga je treba nanesti in semu ravno zaradi tega pogosto izogibajo.

Zato vam ponujamo nekaj pravil za uporabo tega čarobnega izdelka.

1. Konturiranje ustnic s pomočjo svinčnika


Razen tega, da bodo vaše ustnice popolnoma osenčene, jih obrobite s svinčnikom tako, da bosta šminka ali sijaj za ustnice ostala na svojem mestu. 

2. Odlična podlaga za ličenje


Potem ko ga nanesete na rob ustnic, ga lahko nanesete tudi na preostali del ustnic. Zatem nanesite še balzam in naredili ste popolno podlago za šminko! Poleg tega bodo vaše ustnice videti polnejše, bolj sveže in mehkejše. 

3. Naučite se pravilno nanašati svinčnik


Vedno sledite naravni črti ustnic, da ne bi ustvarili neurejen videz. Ko gre za nanašanje preko celotne površine ustnic, vam svetujemo, da najprej nanesete balzam.Tako boste enakomerno in enostavno nanesli svinčnik, vaše ustnice pa bodo videti urejene in naravne.

4. Izberite pravi odtenek


Če ste mislile, da morate svinčnik za ustnice uporabljati le, če se odločite za šminko v močnejšem odtenku, ste se zmotile. Svinčnik v naravni barvi ustnic bo videti odlično.  

Lahko ga uporabljate pri vsaki priložnosti, v kombinaciji z maskaro in nežnim rdečilom, popoln videz ustnic pa boste ustvarile z nanašanjem sjaja ali šminke v nežnih nude odtenkih.

Ne smete ga pozabiti nanesti tudi, ko gre za večerne izhode, ne glede na to, za kateri odtenek šminke se odločite.

Preberi še: 5 razlogov, zakaj naj vas ne bo strah rdečih šmink

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche 258

  • L'Oréal Paris Color Riche 461

Povezane teme: rdečilo za ustnice , konturiranje, ustnice, večerni make up , dnevni make up , svinčnik za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kreiraj celoten stil ličenja z le 4 odtenki šminke

Ena šminka v štirih odtenkih je vse, kar potrebuješ za celoten make up videz, saj lahko nadomesti tako rdečilo kot senčilo...