Vse, kar potrebuješ za popoln ten

Najbolj nora noč je ostala za nami, ostaja pa želja, da bi v vsakem trenutku izgledale popolno, ne glede na razlog. Vsako dekle se želi počutiti lepo in privlačno, kar pa je mogoče le, če je popolnoma prepričana, da je njen ten v vsakem trenutku neoporečen. Morda deluje nemogoče, vendar je to zelo lahko doseči, če imaš pri roki prave izdelke. Zate smo sestavili spisek must have izdelkov, da bo tvoj obraz izgledal popolno, ne glede na razlog in čas.


Tekoči puder Fit Me 

Tekoči puder, ki omogoča hitro in preprosto prekrivanje nepravilnosti in razširjenih por, zaradi katerih se počutite negotovo. Njegova lahka sestava matira kožo obraza in preprečuje njen neželeni sijaj. Fit Me Matte + Poreless tekoči puder v tankem sloju zagotavlja dobro prekrivnost, brez občutka teže ali učinka maske. Idealno se prilega barvi tena in teksturi kože.

Paleta korektorjev Master Camo

Po nanosu tekočega pudra je čas za korektor, s katerim boš prekrila podočnjake, rdečico in druge drobne nepravilnosti. Maybelline New York je izdelal Master Camo paleto korektorjev, ki brez napake korigira in prekriva vse nepopolnosti tena. Paleto sestavlja 6 korektorjev različnih odtenkov, od katerih se dva uporablja za korekcijo, dva za prekrivanje in dva za osvetljevanje. Master Camo paleta vsebuje vse odtenke, ki jih potrebujete za popoln ten.


Kompaktni puder Fit Me

Fit Me kompaktni puder je del istoimenske linije iz ponudbe znamke Maybelline. Ta puder zgladi teksturo kože in izenačuje ten. Njegova sestava zagotavlja dolgotrajen mat učinek in se v popolnosti prilega barvi tena in teksturi kože. Fit Me kompaktni puder vam zagotavlja neoporečen videz, 100 % prilagojen vaši koži.

Preberi še: 5 pravil zimske lepotne rutine

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

  • Maybelline New York Master Camo 01 Light

  • Maybelline New York Fit Me Powder

Povezane teme: tekoči puder , puder, korektor

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nanesemo kompaktni puder: 4 preprosti triki

Vsak puder doprinese k idealnemu ličenju in videzu. Razkrivamo ti, kako nanašamo kompaktni puder in zakaj predstavlja pomemben korak v procesu ličenja...