Vse skrivnosti popolne podlage

Eden največjih izzivov in ena najtežjih odločitev pri nakupu ličil je pravilna izbira podlage za obraz. Če želiš popolno podlago, moraš dobro poznati svoj obraz in izbrati eno od treh vrst podlage.

1. Podlaga s svetlečim učinkom​

Podlaga s svetlečim učinkom je izvrstna izbira za suho kožo, saj navlaži obraz.  Uporabljamo jo lahko tudi pri drugih tipih kože, saj naredi kožo še bolj bleščečo in ne prekriva pomanjkljivosti.
Svetleča podlaga ni dobra izbira za poletje in toplejše mesece, saj lahko deluje mastno.

2. Podlaga z mat učinkom

 

Podlaga z mat učinkom je izvrstna izbira za mastno, mešano in normalno kožo ter kožo z brazgotinami. Prekrivnost je odlična, pri mastni koži pa je ta podlaga najboljša izbira, saj ne vsebuje olj. Zelo pomembno je, da jo nanašamo v majhnih količinah, saj je lahko v nasprotnem primeru videti nenaravno.

3. Podlaga s satenastim učinkom


Podlaga s satenastim učinkom je dobra izbira za vse tipe kože, razen izrazito mastne. Daje učinek matirane kože ob hkratnem sijaju in je med podlagami najpogostejša izbira, saj naredi kožo mehko in gladko.

Priberi tudi o: Kakšen odtenek rdečila izbrati by @Ajdas

Povezane teme: make up , bb krema , tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

To bodo zagotovo najbolj iskani izdelki poletja: Poglej si, zakaj!

Že sama misel na znojenje in topljenje pod sončnimi žarki drastično zmanjšuje željo za ličenjem, vendar gredo vreli dnevi in ličila lahko še kako skup...