Vse supermoči kompaktnega pudra

Odkrijte vse dobre strani tele praktične zadevice, ki jo v svojem make up režimu pogosto zapostavljamo

Kompaktni pudri so ravno tako praktični kot pudri v prahu, le da so v stisnjeni obliki, ki je zato bolj praktična za prenašanje in nanašanje. So odlična rešitev za matiranje T-predela, kjer si ne želimo sijaja.

Univerzalna rešitev je seveda izbira prozornega, če pa izbereš katerega drugega, je pomembno, da je njegova barva povsem enaka barvi tekočega pudra, ki ga uporabljaš.

Na tržišču najdemo tudi mineralne kompaktne pudre, katerih prekrivnost je pogosto enaka prekrivnosti tekočih pudrov. Za mat zaključek zadoščajo tudi sami po sebi, njihova dodatna prednost pa je, da vsebujejo manj potencialnih alergenov, zato so primerni tudi za občutljivo kožo obraza.

Izbereš lahko kompaktni puder z mat ali bisernatim učinkom, kar je povsem prepuščeno tvojemu okusu. Bisernato lesketajoči odsevi praviloma do zrelejše kože niso najbolj prijazni, medtem ko mat zaključek pristaja vsem.

Poletni meseci so pravi čas za uporabo kompaktnega pudra, ki bo poenotil polt tudi, če bo edina stvar, ki jo nanesemo na čisto in hidrirano kožo. Občasno ga skozi dan malce popravimo z enostavnim tapkanjem s kozmetično blazinico. Ne pozabi le, da je treba redno skrbeti za čistočo blazinice za puder (kakor tudi vse ostale make up opreme!), da se na njej ne bo nabirala umazanija, ki bi se nato prenesla na obraz. 

Čeprav je pakiran v podobni embalaži, je treba vedeti, da je bronzer kljub vsemu povsem drugačen izdelek od kompaktnega pudra. Ne nanašamo ga na celoten obraz, temveč z njim obraz le nežno konturiramo. Če ga uporabljaš, preden je tvoja koža posončena, izberi najsvetlejši odtenek bronzerja (da tvoj obraz ne bo videti prsten), temnejše odtenke pa lahko uporabiš šele, ko je tvoja koža lepo porjavela.

Za ta videz priporočamo

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Met Gala 2019: Najbolj bizarne ličilne kreacije večera

Tema Met Gala 2019 – čim bolj noro in originalno, toliko bolje...