Za bolj sijoče in bele oči

Takrat pozabimo na to, da se bo naša nočna dogodivščina zjutraj kazala na naših očeh, vendar pa lahko z nekaj triki tudi pozne avanture prikrijemo. Ker so ravno oči dejavnik, ki poskrbi za svežino na našem obrazu, je še kako pomembno, da jim posvetimo nekaj več pozornosti.

Osvetljevalec za prekrivanje nepravilnosti


Kani kanček osvetljevalca v kotičke oči, saj so prav temne lise v kotičkih oči najbolj vidne. Prav osvetljevalec bo prikril te nepravilnosti, zaradi česar bodo tvoje oči izgledale večje in bolj bele.

Nude ali belo črtalo za oči

Lahko pa si pomagaš tudi s črtalom v nude odtenku. Nude ali belo črtalo za oči nanesi na spodnjo veko, saj bodo prav ti odtenki pripomogli, da bo belina v tvojih očeh prišla bolj do izraza.

Privihaj trepalnice


Zaradi izravnanih trepalnic lahko oči izgledajo manjše, medtem ko bodo zaradi privihanih vizualno izgledale dosti večje. Preden v roke vzameš maskaro, najprej uporabi kodralnik za trepalnice.

Obrvi


Obrvi igrajo pomembno vlogo pri videzu celotnega obraza, ne le oči. Ne glede na vse torej poskrbi, da bodo primerno urejene, saj s svojo obliko nekoliko vizualno odprejo tudi naše oči.

Modri odtenki


Eksperimentiraj z modrimi odtenki, ki so recept za svetlejši in bolj svež videz oči. Če ne maraš modrih senčk, lahko uporabiš tudi črtalo za oči v modri barvi, posebno modne pa so tudi maskare.

Oblika oči


Mačje oči so kot nalašč za utrujene oči, saj zaradi oblike naše oči delujejo bolj spočite. Če ne želiš ustvariti prave dramatičnosti, bo že majhni privihek pripomogel k bolj odprtemu pogledu.

Korektor

Nikakor ne zanemari uporabe korektorja, ki bo 'izbrisal' temne kolobarje pod očmi. Ne nanesi ga le pod oči, temveč kar v obliki trikotnika in zabriši robove s kože. Tvoje oči bodo v minuti izgledale bolj spočite.

Zaščiti tudi oči


Tako kot kožo je pred soncem potrebno zaščititi tudi oči. Prav zato nikoli ne pozabi na sončna očala, zaradi česar bodo oči ostale sijoče in zdrave.

Preberi še: Zadimljene oči navdahnjene s sončnim zahodom

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit

  • L'Oréal Paris Color Riche Lombre Pure

Povezane teme: črtalo za oči , oči , korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hitro ličenje in učinkovita frizura v nekaj korakih

Včasih je dovolj, če slediš nasvetom ličenja in se naučiš ustvariti nekaj krasnih, hitrih, a učinkovitih frizur...