Za katera ličila je res treba odšteti več denarja in pri njihovem nakupu ni priporočljivo varčevati, katera pa lahko kupiš tudi malce ugodneje?

Se sprašuješ, za katera ličila je res treba odšteti več denarja in pri njihovem nakupu ni priporočljivo varčevati, katera pa lahko kupiš tudi malce ugodneje? Prinašamo ti nekaj nasvetov, s katerimi ti želimo olajšati nakup in prihraniti kakšen evro v denarnici.

Prihraniš lahko pri bleščilih in šminkah


Le redko katere, tudi tiste najdražje, so dovolj dolgo obstojne, tako da jih moraš skoraj v vsakem primeru po obroku popraviti ali nanesti nov sloj. Brez slabe vesti kupi tiste cenovno ugodnejše in denar raje vloži v dober in kakovosten puder, ki ti ne bo povzročal težav s kožo.

Prihraniš lahko tudi pri črtalu in svinčniku za oči


Paleta tovrstnih ličil je vse širša in za zelo malo denarja lahko kupiš kakovosten izdelek, ki bo služil svojemu namenu. Za popolno senčilo za oči pa bi morala biti pripravljena odšteti nekaj več denarja, če želiš, da bo trajalo ves dan.

Lak, pena ali gel za lase 


Lak, pena ali gel za lase tvojih las ne bodo negovali in hranili, zato za izdelke za oblikovanje las ni treba zapravljati preveč denarja. Vsi imajo dokaj podobno sestavo in delovanje, zato je pametno izbrati tiste nekaj cenejše. Denar, ki ga prihraniš pri laku in gelu, raje vloži v dobro masko za lase, ki bo tvoje lase nahranila in jih naredila bolj zdrave.
 

Priberi tudi o: 3 najzanimivejši zvezdniški slogi ličenja te jeseni

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se