Za mehke trepalnice kot perut

Vemo, kako nas lahko zlepljene trepalnice iztirijo in popolnoma uničijo načrte v trenutku, ko se pripravljamo na zmenek. Verjetno si že neštetokrat zamenjala maskaro po le nekaj nanosih in se ti je zdelo, da ne obstaja rešitev za tvojo težavo. Samo zate je kozmetična hiša L'Oréal Paris ustvarila Paradise Extatic maskaro, ki ponuja rešitev in omogoča brezhiben videz.

Magična tekočina se nahaja v lepem bakreno-rožnato-zlatem pakiranju, ki na prvi pogled pritegne pozornost in te enostavno nagovarja, da jo moraš poskusiti. Verjemi nam, prepusti se in ne bo ti žal.

Kaj ta maskara omogoča tvojim trepalnicam?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Potisne jih naravnost v paradiž! Ja, ravno tako bi jo opisali, saj ustvarja neverjeten učinek – popolno oblikovane in razširjene trepalnice, obarvane z intenzivno črno barvo. Trepalnice so lahke kot perut, saj posebna olja, ki jih vsebuje, ne ustvarjajo občutek teže ter jih naredijo mehke.

Ali lahko to maskaro naneseš v večih plasteh?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ja, seveda. Z vsako novo plastjo boš opazila, kako so tvoje trepalnice vsakič bolj in bolj opazne. Ne glede na lahko formulo, Paradise Extatic maskara ti obljublja dramatičen videz trepalnic in popolno zapeljiv pogled.

Za konec si poglej še krtačko?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Paradise maskara nima silikonske krtačke. Majhne, nežne ščetine na krtački z lahkoto zaobjamejo vsako trepalnico posebej in ustvarijo intenzivno črno barvo. Krtačka je narejena tako, da lahko maskaro enostavno naneseš tako na zgornje kot na spodnje trepalnice. S takšno krtačko, ki jo ima Paradise Extatic mascara, ne boš naredila napako oziroma umazala veke. Na kratko – ta izdelek je tvoj makeup pomočnik iz paradiža!

Preberite še: Makeup pravila, ki se jih držijo prave Parižanke by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Povezane teme: maskara, oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Anti-age dnevna krema: kdaj je čas zanjo?

Dnevna krema je eden od primarnih kozmetičnih izdelkov, ki jih uporabljamo v sklopu rutine negovanja kože...