Za vsako priložnost

Temne ustnice so eden od trendov, ki nas čakajo to sezono, vendar se mnoge bojimo eksperimentirati s temnimi odtenki, da ne bi naredile napake. Če si dovolj drzna in si upaš posnemati videz lepotic z rdeče preproge, ti ponujamo nekaj idej, ki jih uporabljajo zvezde, in zagotovo boš zablestela.

Če nisi prepričana, katera barva ti najbolj ustreza, je najenostavneje, da kar posnemaš tiste, ki jim to uspeva brez napora.

# Doutzen Kroes

 

Mood✌️️(📷@eriktorstensson)

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Plavi lasje so njen zaščitni znak, temna šminka pa je nekaj, kar ta lepa manekenka rada nosi tako v večernih kot dnevnih različicah. Doutzen Kroes ima najraje rdeče šminke, odtenki pa variirajo od tistih svetlejših pa vse do bordo tonov.

Močno rdečo šminko mora v svoji toaletni torbici imeti vsaka plavolaska, ta svetovna manekenka pa jo je kombinirala tako, da je svoje svetle oči poudarila s temnejšim make upom, na ustnice pa nanesla živordeč odtenek.

Priberi tudi o: Lepotičkine lepotne ikone

Povezane teme: make up , slog, moda, nude , Red Carpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nepravilno ličenje in kako se mu izogniti

Da bi bila ličila videti neoporečno, potrebujemo veliko znanja, prakse, pa tudi napak! V tem primeru pa ti nobeno ličilo ne more pomagati...