Zadimljene oči navdahnjene s sončnim zahodom

Imamo idejo! Videz zadimljenih oči, ki jih je navdihnil sočni zahod je navdušil tudi nas, saj je make up kot nalašč za poletne večere, ko bomo na plaži opazovale, kako se sonce spušča v morje.

Z letnimi časi se spreminja tudi make up, zato je prav, da namesto po črnem posežeš po bolj živahnih senčilih. Predstavljamo vam naslednjo idejo.

#1 Korak


Nanesi senčilo za oči v barvi burgundije. S pomočjo čopiča nanesi senčilo v bordo barvi čez celotno veko, potem pa počasi zamaži senčilo od spodaj navzgor proti gubi. Zatem nekaj senčila nanesi še pod spodnjo trepalnico, vendar le kanček, saj lahko pretiravanje hitro uniči prefinjen videz.

#2 Korak

Nekaj oranžnega senčila nanesi na gubo in ga zamešaj s pomočjo čopiča, s tem da ščetine premikaš levo in desno. Potem nežno nanesi še nekaj rumenega senčila, le malenkost nad gubo.

#3 Korak


Nariši drzno mačje oko, pri čemer uporabi črno črtalo za oči. Za nekaj drame uporabi še umetne trepalnice ali volumnozno maskaro.

#4 Korak

Odjadraj sončnemu zahodu nasproti.

Preberi še: 3 makup videzi, ki se jim ne želimo odreči

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Super Liner Superstar

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zapeljive in velike oči v le 5 korakih

Zapeljiv, topel, sanjav, skrivnosten, prodoren … vse to so atributi, s katerimi bi opisali ta edinstveni pogled. Topi, intrigira in ima moč, da popoln...