Zakaj izbrati tekoči puder, obogaten s hialuronsko kislino?

Hialuronska kislina je zadnjih nekaj let nenehno omenjana v lepotni industriji, kjer je pogosta sestavina krem in serumov za obraz. Njena moč počiva v sposobnosti zadrževanja vode, in to celo tisočkrat večje teže od svoje lastne. Le redki pa vedo, da makeup industrija zadnja leta doživlja veliko evolucijo, ko se meje med nego ter korekcijo vse bolj in bolj približujejo, in da je hialuronska kislina danes našla svoje mesto tudi v industriji ličil.

Zakaj izbrati tekoči puder, obogaten s hialuronsko kislino?

Nova formula tekočega pudra Affinitone

Gotovo si opazila, kako se formule izdelkov, še posebej pa tekočih pudrov, stalno nadgrajujejo, da bi se dobro počutila v svoji koži in jo hkrati še negovala. Nova formula tekočega pudra Affinitone ti zagotavlja izenačeno polt, obenem pa kar 24-urno hidratacijo tvoje kože.*

Nova formula je obogatena z znano sestavino v negi kože – hialuronsko kislino, z mineralnimi pigmenti in vitaminom E, ki slovi po svojem zaščitnem delovanju. Če samo pomisliš, da hialuronska kislina zmore zadrževati celo 1000-krat več vode od svoje lastne teže, ti hitro postane jasno, zakaj bo tvoja koža s tem tekočim pudrom resnično hidrirana.

Zakaj izbrati tekoči puder, obogaten s hialuronsko kislino?

*Instrumentalni test, 24 žensk

Kateremu tipu kože ustreza tekoči puder Affinitone?

Ena od bistvenih stvari, na katere moraš misliti ob nakupu tekočega pudra, je tip tvoje kože. Kot veš, se formule med seboj precej razlikujejo in vsaka ni namenjena vsem. Prav zato je tako čudovito, da ti s pudrom Affinitone ne bo treba razmišljati. Poleg tega, da prekriva nepravilnosti in zagotavlja hidracijo, enako ustreza vsem tipom kože, celo najbolj občutljivi.

Kako izbrati pravi odtenek tekočega pudra Affinitone tečnog pudera

Da bi bil lahko prepričana v pravo izbiro tekočega pudra Affiniton, naj te spomnimo na nekaj trikov glede tona in podtona kože.

Ton (ali ten) kože je njena osnovna barva, ki jo lahko določiš na prvi pogled, saj je takoj jasno, ali ima nekdo bled ali temen ten. Napake pri izbiri tekočega pudra in drugih izdelkov za ten pa se največkrat dogajajo pri podtonu.

Zakaj izbrati tekoči puder, obogaten s hialuronsko kislino?

Podton kože lahko določimo na preprost način. Razlikujemo med tremi vrstami - hladnim, toplim in nevtralnim podtonom. Dovolj je že, da pogledaš žile na zgornji strani dlani in prepoznaš, ali so vijolične, modre, ali zelene. Če so tvoje žile vijoličaste ali modre, je tvoj podton hladen. Modro-zelene žile so specifične za nevtralen podton, zelene in olivne pa označujejo topel podton kože.

Popoln za dnevni makeup

Puder Affinitone kožo hidrira, pri tem pa ji dopušča, da diha, zato je odlična izbira za dnevno ličenje. V prodaji je dostopen v 6 različnih odtenkih: Creamy Beige, Sand Beige, Dark Beige, Golden Beige, Rose Beige in Vanilla Rose. Vsak od njih odlično poskrbi za izenačen videz in učinek naravne polti.

Preprost za nanašanje

Tekoči puder Affinitone se resnično zlahka nanaša in povsem majhna količina je dovolj za doseganje pričakovanega učinka. Najbolje, da ga nanašaš s prsti, saj to dopušča njegova nežna in tekoča tekstura, ali pa uporabi gobico za ličenje.

Si že preizkusila tekoči puder Affinitone z novo formulo? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Šminka v svinčniku: za najlažje konturiranje ustnic

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Affinitone Creamy Beige

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Affinitone Sand Beige

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Affinitone Golden Beige

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Affinitone Rose Beige

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Affinitone Vanilla Rose

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Affinitone Dark Beige

Povezane teme: make up , nega, tekoči puder , puder, večerni make up , dnevni make up , moda, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusili smo tekoči puder, ki zmore vse kljubuje vodi, razmazovanju in znojenju!

Odporen puder z visoko pokrivno močjo, neusmiljen do zunanjih vplivov, a hkrati nežen in lahkoten na tvojem obrazu. Poglej si več o tekočem pudru Mayb...