Zakaj je BB krema prava izbira za poletje

Zato je zelo pomembno izbrati prave izdelke, ki nam bodo omogočili popolno polt, ne glede na visoke temperature in močne sončne žarke.  

Primerna zaščita poleti


Čez poletje je našemu obrazu potrebna primerna zaščita pred soncem, vlaženje in tudi toniranje kože. Zato se nekaj časa izogibajte močnim in težkim podlagam, svojemu obrazu pa ponudite nežen videz in pravilno nego ob pazljivo izbrani BB kremi.

Da bi dosegle popoln, naraven videz, hkrati pa tudi omogočile svoji koži vse, kar potrebuje, obvezno dajte v vašo kozmetično torbico BB kremo, ki predstavlja kombinacijo vlažilne kreme, bazne podlage in kreme kot zaščito pred sončnimi žarki.  

L'Oréal Paris Nude Magique BB krema


Naš predlog je L'Oréal Nude Magique, BB krema za srednje svetlo kožo, ki bo vaši koži omogočila 24-urno vlaženje. S tem bo vaša polt videti sveže, vaš obraz bo brez pomanjkljivosti in dosegle boste učinek naravnega videza, ravno zahvaljujoč lahki, nemastni teksturi, ki popolno vpija in ne povzroča videz maske. Poleg tega ta krema vsebuje antioksidante in zaščito pred UV žarki, ki je poleti obvezna.  

L'Oréal Nude Magique vsebuje pigmente Color-OsmoseTM, ki omogočajo super lahko formulo in so zmešani tako, da ustrezajo vsem tipom in barvam kože.  

Preberi še: V barvah festivalnega dogajanja

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

Povezane teme: bb krema

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako lahko zaščitiš svoj obraz tudi na smučanju

Natrosili smo ti nekaj nasvetov za ustvarjanje popolnega videza za zimske radosti...