Zasij z maskaro v barvi

Ne skrbi, tokrat ti ponujamo idealno rešitev, s katero bos nahranila avanturista globoko v sebi in ohranila čudovit videz. Svojo črno maskaro to poletje zamenjaj za barvno. Nov lepotni trend nas je naravnost prevzel, imune pa niso niti zvezdnice.

Se sprašuješ, kako bi uporabila barvno maskaro, brez da bi zadela popolnoma mimo? Preberi si spodnjih nekaj nasvetov, ki so 'must' pred uporabo tega novega hita poletja.

1. Prikrij tako spodnje kot tudi zgornje trepalnice


Za vsa drzna dekleta priporočamo, da nanesejo nekaj barvne maskare tako na spodnje kot tudi zgornje trepalnice, saj bodo le tako oči resnično pritegnile veliko pogledov. Za piko na i s črtalom v barvi maskare naredi še črtici na spodnji in zgodnji veki. Strokovnjaki svetujejo, da bosta modra in vijoličasta pristajali prav vsaki.

2. Kombiniraj barvno maskaro z naravnim videzom

Če želiš, da bo maskara resnično prišla do izraza poskrbi, da bo preostali make up čist in preprost. Pusti naj trepalnice spregovorijo, ustnice in senčke pa vsaj za dan počijejo.

3. Če želiš le nekoliko poudariti videz, lahko barvito maskaro naneseš le na konice trepalnic


S tem boš le še dodatno poudarila običajno maskaro, barva pa bo vidna šele od blizu. To je različica, primerna tudi za tiste nekoliko manj drzne.

4.  Ljubiteljice klasike bodo morda navdušene tudi nad tem, da lahko barvito maskaro nanesejo na plasti klasične črne

Po tem, ko si s črno maskaro obarvala trepalnice, nanesi še plast ali dve barvaste, tako jim boš vdihnila le kanček barve.

Preberi še: V barvah festivalnega dogajanja

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof

Povezane teme: maskara, poletje, poletni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mala šola stila: Ličila s črno oblekico

Ne glede na kroj, material, celo na dolžino, je črna oblekica absolutno nujna oprema vsake ženske garderobne omare! Vedno sigurna izbira za slovesne p...