Zastarela lepotna pravila, ki so že iz mode

Sama še vedno ličiš le zgornje trepalnice? Ali usklajuješ barvo laka na rokah s tistim na nogi? No, potem ti bo ta članek prišel še kako prav. Znebi se teh 'staromodnih' muh, ki so resnično le za staro šaro!

Maskaro naneseš le na zgornje trepalnice ...


... in uporabljaš le eno vrsto maskare? Strokovnjaki danes svetujejo, da naneseš maskaro tako na zgornje kot tudi spodnje trepalnice. Začni s slednjimi. Potem nanesi plasti dveh različnih maskar, prva naj poskrbi za volumen, druga pa za dolžino tvojih trepalnic.

Usklajeni pedikura in manikira

Čeprav pogosto ob urejanju nohtov na nogi poskrbimo še za tiste na roki, pa to ne pomeni, da smeš uporabiti le en sam lak. Predvsem, če moraš zaradi narave službe nohte na roki obarvati v nevtralne tone, si lahko na nogah privoščiš nekoliko več drznosti.

Vsakodnevno umivanje las s šamponom


Verjetno si do sedaj že slišala, da lahko vsakodnevno šamponiranje škoduje tvojemu lasišču. Zato ti priporočamo, da si kakšen dan lase spereš zgolj z vodo in izpustiš, dostikrat agresivne šampone. Prav tako se bodo z redkejšim umivanjem tvoji lasje manj pogosto mastili, kar je še dodaten plus v zgodbi.

Pretirano puljenje obrvi


Le malo strokovnjakov je svetovalo izrazito puljenje obrvi, vendar pa bi še tistim zagotovo morali čez usta prilepiti lepilni trak. Saj se hecamo! Če sama veliko časa preživiš med oblikovanjem obrvi, ti svetujemo, da vsaj za nekaj dni odložiš pinceto ter pustiš malim ščetinam, da zrastejo. Drzne in košate obrvi so namreč vedno v modi, da o naravnem videzu niti ne govorimo.

Poslovni lepotni slog naj bo strogo nevtralen

Že res, da boš svojo najbolj drzno šminko pustila doma, zato pa ni potrebno, da se odrečeš tudi svojemu najljubšemu senčilu. Manj je sicer več! Kar pa ne pomeni, da zanimiv odtenek šminke ali izrazite trepalnice ne bodo dobro sprejete v pisarni.

Preberi še: Kako se urediti v zgolj 10 minutah

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Colossal Big Shot Mascara

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Monokromatična ličila: ena barva za celoten »look«

Po nizu trendov, ki narekujejo »make up«, obogaten z velikim številom barv, in kombiniranje najrazličnejših tehnik, nam pomlad prinaša povsem drugačno...