Zbudite se s popolno kožo!

Le priznajte, kolikokrat ste zaspale brez ustrezne večerne obrazne nege? Razlog? Nepozaben večerni izhod, slabe navade, puščanje lepotnih izdekov doma, ko ste na poti in nenazadnje lenoba.  

Zato vam ponujamo nasvete, kako negovati kožo in le-ta vam bo zelo hvaležna, ve pa boste videti sijoče in čudovito.  

Vztrajnost se splača, verjemite nam!


Kot ne morete priti do želene poletne postave s pomočjo le nekaj odhodov v telovadnico, je ravno tako zelo pomembno, da malce več časa namenite negi kože. Čeprav vas bo najbolje prebudila pravilna jutranja lepotna rutina, je prav tako pomembna tudi (celo ne še bolj) večerna, ki je osnova za pripravo na ličenje.

Ravno tako je zelo pomembno, da vam to preide v navado in da brez nege enostavno ne morete, ne glede na okoliščine. Mogoče ne veste, vendar medtem ko spite, se kožne celice obnavljajo. Lepotni spanec v kombinaciji s kakovostnimI sestavinami izdelkov za nego kože na obrazu omogočajo enkratne rezultate.

Nikamor brez lepotnih izdelkov


Ko gre za nego kože, ne bo pravega učinka, v kolikor ne boste redno uporabljale izdelkov. Zato, če se odpravljate na pot, ne pozabite spakirati tudi gela za umivanje obraza kot tudi vlažilne kreme, ki bo nahranila vaš obraz, medtem ko boste spale.

V kolikor načrtujete daljše potovanje, vam svetujemo, da s seboj vzamete tudi glineno obrazno masko, ki jo lahko uporabljate dvakrat do trikrat na teden za razstrupljanje in dodatno globinsko čiščenje vaše kože na obrazu.

Preberite še: Po čem se razlikuje micelarna voda od drugih sredstev za odstranjevanje ličil?

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Konturiranje v hladnih zimskih dneh

Ker se make up trendi menjajo hitreje kot letni časi, ti predlagamo, da izkoristiš priložnosti in to zimo preizkusiš toplo konturiranje...