ŽENSKE KAVBOJKE – KAKO IZBRATI PRAVE

Če spadaš v skupino dam, ki so skladne, a drobne postave, ti priporočamo kavbojke v temnejšem odtenku in kavbojke iz stretcha, saj bodo tako tvoji boki manj vpadljivi, tvoja postava pa na videz višja. Zate bi bile najboljša izbira kavbojke ravnega kroja ali takšne, pri katerih se hlačnice v spodnjem delu razširijo. Ni priporočljivo, da nosiš preozke kavbojke, ki so v spodnjem delu zožene, ali kavbojke spranega videza. Prav tako bi se morala izogibati tudi kavbojkam z visokim pasom.

 

Layers and #Levis. 📷: @katiquetteblog

A photo posted by Levi's® (@levis) on


Si presuha in ne veš, kakšne kavbojke ti najbolj ustrezajo? Ne obupavaj, zavihane hlačnice in hlače tričetrtinske dolžine so kot ustvarjene zate. Da bodo tvoje vitke noge videti polnejše, bo najbolje, če izbereš kavbojke, ki so sprane na zadnjici in stegnih. Ena od idealnih rešitev so kavbojke ravnega kroja s hlačnicami, ki gredo nekoliko navzven.

Priberi tudi o: Novi make up trendi trkajo na vrata

V kavbojkah z nizkim pasom, ki so sprane na stegnih ob strani in na zadnjici, boš tudi z ravno zadnjico videti kot prava zapeljivka. Zaželeno je, da se izogibaš temnim kavbojkam, da tvoja zadnja plat ne bo videti še bolj ravna, kot je v resnici. Izogibaj se širokih krojev in predolgih kavbojk.

 

Če si ena tistih, ki imajo široke boke, bodo dolge hlačnice in široki modeli kavbojk poskrbeli, da bodo tvoje obline videti popolno. Izogibaj se nošenju skinny jeansa, pri nakupovanju pa bodi pozorna, da hlače ne bodo preozke na bokih in stegnih.

Si visoka in močna in ne veš, kakšne kavbojke izbrati zase? V spranih modrih kavbojkah s hlačnicami, ki se proti tlom širijo, bo tvoja postava delovala skladno. Tvoje kavbojke naj obvezno segajo niže od gležnjev, lahko pa so celo nekoliko daljše, do tal. Izogibaj se šivom na kavbojkah, dekletom z močnimi stegni pa odsvetujemo kratke hlače in hlače z nizkim pasom.

Priberi tudi o:Nauči se, kako postaneš #selfieready!

 

Če se ti zdi, da imaš kratke noge, bodo vzdolžni šivi in gube tvoje noge navidezno podaljšali. Zate so idealni modeli ravnega kroja, pri katerih se hlačnice proti tlom širijo. Ženske s kratkimi nogami naj bi se izogibale širokih kavbojk z zavihanimi hlačnicami, saj jih bodo te njihove noge optično še razširile in skrajšale.

Priberi tudi o: Tako to počnejo znane dame: top 3 jesenski odtenki las

Povezane teme: trend , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Nude videz: make-up, ki se poda nude oblačilom

Naši predlogi za nepogrešljiv make-up ob zapeljivi nude obleki...