Zmagoviti trendi v ličenju za leto 2016 (prvi del)

1. Grudaste in neurejene trepalnice

O ja, neurejen videz trepalnic je letos absolutno obvezen. Zlepljene in grudaste trepalnice postajajo absolutni trend v ličenju.

Nasvet: krtačko drži vzporedno s trepalnicami in jih razčesavaj s hitrimi potezami navzgor. Premikaj jo levo in desno in tako ustvari še bolj grudast učinek.

2. Ustnice kostanjeve barve

Ta posebni odtenek je povezan s podeželskim in vintage slogom, ki letos prevladuje v svetovnih modnih središčih. K šminki ali bleščilu v tej barvi moraš na trepalnice nanesti samo še maskaro in tvoj videz je dovršen.

Nasvet: robove in kotičke ustnic obrobi s korektorjem v stiku ali svinčnikom za ustnice v svetlejši barvi, da poudariš ognjeni odtenek šminke v kostanjevi barvi.

3. Rdeča šminka – in nič drugega

Rdeča šminka je sinonim za eleganco. Letošnje leto prinaša povsem nov modni trend. Nude videz z rdečo šminko. Potrebuješ samo rdečo šminko na ustnicah in nič drugega. Sama se odloči, ali boš izbrala mat šminko ali bleščilo za ustnice. Pripravi se na poljubčke!

Nasvet: dekletom s svetlejšimi lasmi priporočamo rdeče odtenke s primesmi oranžne, medtem ko lahko rjavolaske in črnolaske drzno izberejo živo rdeče šminke s primesmi vijoličaste.

4. Kobalt in turkiz na očeh

Modra barva je to sezono absolutno ʻinʼ. Turkizno modri odtenki in kobaltna barva v obliki senčila ali črtala za oči so nujni pri vsakem make up videzu. Naj gre za dnevno ali večerno različico, to barvo lahko vključimo v vsak videz in vsako kombinacijo oblačil.

Nasvet: Ob koreninah trepalnic dodaj malo svetlikajočega senčila v kobaltni barvi za nadvse sijoč pogled.

5. Sončni make up

Topli oranžni in rdeči odtenki so na ustnicah vsekakor videti lepo. Kaj pa na očeh?

Ne ravno, kajne? Ta trend ličenja te bo povsem prepričal v nasprotno, saj so pridušeni toni rdečih in oranžnih senčil za oči letos popoln hit.

Nežno prehajajoča senčila v temnejših odtenkih na vekah in svetlejši odtenki pod obrvmi se ujemajo z vsakim videzom, ne glede na barvo polti in oči.

Nasvet: popolna kombinacija k tem odtenkom senčil za oči so nude odtenki šminke in bleščila za ustnice.

 

Zmagoviti trendi v ličenju za leto 2016 (drugi del)

Povezane teme: trend , večerni make up , slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Mala šola stila: Ličila s črno oblekico

Ne glede na kroj, material, celo na dolžino, je črna oblekica absolutno nujna oprema vsake ženske garderobne omare! Vedno sigurna izbira za slovesne p...