Zobni aparat? Ni problema!

Zobni aparat morda številnim dekletom predstavlja pravo nočno moro, vendar pa z njim lahko kaj kmalu vzpostavite prav dober odnos, se sprijaznite z zvezdnicami na zobeh in njegovo funkcijo, zaradi katere se boste že čez nekaj časa lahko pohvalile z zavidanja vrednim nasmehom.

Prava izbira makeupa


Številnim veliko težav povzroča prav ob izbiri pravega make upa, vse pa je odvisno od tega ali želite zaobjeti svojo drugačnost in privabiti poglede na ustnice ali pa bi pa jih z vpadljivimi očmi rajši preusmerile drugam. V besedilu boste našli nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli še kako prav.

Najboljši odtenki šmink za vse, ki uporabljate zobni aparat so nevtralni ali nude


Z njimi boš zvabila pozornost na ustnice in jo odvrnila od zob.

Namig: Vsekakor poskrbi, da bodo tvoje ustnice vedno lepo negovane. Ne pozabi na piling in negovalne vazeline, ki jih bodo pravilno navlažili.

Če si kljub temu želiš uporabiti rdečo šminko, izbiraj med temnejšimi odtenki, najbolje mat. Bleščeča in glosirana šminka lahko kaj hitro konča na tvojem aparatu.

Preusmeri pozornost na oči


Pri tem ti lahko pridejo prav tudi lepo oblikovane obrvi in pa nekaj izstopajočih make up videzov, vse od bleščic pa do zadimljenih oči. Že tanka črtica s črtalom za oči in nekaj nanosov maskare lahko odvrnejo pozornost od zobnega aparata.

Namig: Hiter nasvet za zadimljene oči. S svinčnikom ob rob veke najprej nariši črto, ki naj bo dovolj debela, vendar ne pretiravajte. Nato s čopičom razmažite že naneseno linijo in s temnejšim senčilom obarvajte oči, nato pa z drugim čopičom nanesi še svetlejši odtenek in barvaj veko tako dolgo, da se barve med seboj nežno prelijejo. Lahko tudi zamenjaš vrstni red, najprej naneseš svetlejše in šele nato temnejše senčilo, na ta način boš lahko uravnala, kako močno obarvano veko si želiš. Potem ob spodnjem robu oči uporabi zmes svetlega in temnega senčila, ki ga nanašaj od zunanjega kota k notranjemu. Pika na i bo nanos maskare.

Preberi še: Makeup ideje za dober prvi vtis

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Nudist Matte Lip Paint 208 Off-White

  • L'Oréal Paris Lip Paint Matte 201 Hollywood Beige

  • L'Oréal Paris La Palette

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Light to Medium

  • L'Oréal Paris Super Liner Superstar

Povezane teme: črtalo za oči , oči , rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Met Gala 2019: Najbolj bizarne ličilne kreacije večera

Tema Met Gala 2019 – čim bolj noro in originalno, toliko bolje...