Zoži obraz s temi sedmimi optičnimi triki

Naš obraz je naš obraz in sprejeti ga moramo takšnega kot je z vsemi nepravilnostmi in lepotnimi pikami. Kljub temu pa ga z majhnimi lepotnimi triki lahko nekako popravimo, zožimo. Te zanima katerimi? Presenečena boš, kako enostavni so.

#1 Temni odtenki


Temni odtenki optično zožijo obraz, medtem ko ga s svetlejšimi poudarki razširimo. Če torej želiš bolj vitek obraz, nanesi nekaj temnejšega pudra pod lica, medtem ko svetlejšega naneseš na vrh čela, ki se stika z lasiščem.

#2 Ombre

Si vedela, da priljubljeni ombre stil s svetlejšimi konicami optično zoži obraz? Poskusi tudi sama.

#3 Rjavi odtenki


Za ovalnejši obraz izberi brush z rjavimi podtoni, ki bo poudaril udrtine, medtem ko bo rdeč tvoj obraz optično razširil.

#4 Uhani

Velik delež k videzu prispevajo tudi uhani. Izberi dolge, izstopajoče, ki bodo pogled usmerili na dolžino tvojega vratu in ne na obraz.

#5 Videz mačjih oči


Posveti nekaj več pozornosti očem, saj le te lahko privabijo večji del pozornosti, če so pravilno in lepo namazane. Poskusi z mačjimi očmi, ki delujejo sofisticirano.

#6 Volumen las

Poskrbi za volumen las, saj s tem ustvariš višino pričeske in optično podaljšaš obraz. Izberi produkt, ki bo lase dvignil vse od korenin do konic.

#7 Obrvi


Lok obrvi igra pomembno vlogo pri obliki obraza. V kolikor bo nekoliko bolj privzdignjen, lahko obraz optično zoži, zato naj ti pri tem pomagajo kar strokovnjaki. Prekomerno populjene obrvi namreč optično razširijo obraz.

Preberite še: Kako se izogniti napačnim kombinacijam šminke in rdečila za lica?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: tekoči puder

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up triki, ki jih mora poznati vsako dekle

Če se ličiš vsak dan, zagotovo ceniš dobre make up nasvete. Naslednji make up triki bodo olajšali tvoj vsakdan...