Zoži obraz s temi sedmimi optičnimi triki

Naš obraz je naš obraz in sprejeti ga moramo takšnega kot je z vsemi nepravilnostmi in lepotnimi pikami. Kljub temu pa ga z majhnimi lepotnimi triki lahko nekako popravimo, zožimo. Te zanima katerimi? Presenečena boš, kako enostavni so.

#1 Temni odtenki


Temni odtenki optično zožijo obraz, medtem ko ga s svetlejšimi poudarki razširimo. Če torej želiš bolj vitek obraz, nanesi nekaj temnejšega pudra pod lica, medtem ko svetlejšega naneseš na vrh čela, ki se stika z lasiščem.

#2 Ombre

Si vedela, da priljubljeni ombre stil s svetlejšimi konicami optično zoži obraz? Poskusi tudi sama.

#3 Rjavi odtenki


Za ovalnejši obraz izberi brush z rjavimi podtoni, ki bo poudaril udrtine, medtem ko bo rdeč tvoj obraz optično razširil.

#4 Uhani

Velik delež k videzu prispevajo tudi uhani. Izberi dolge, izstopajoče, ki bodo pogled usmerili na dolžino tvojega vratu in ne na obraz.

#5 Videz mačjih oči


Posveti nekaj več pozornosti očem, saj le te lahko privabijo večji del pozornosti, če so pravilno in lepo namazane. Poskusi z mačjimi očmi, ki delujejo sofisticirano.

#6 Volumen las

Poskrbi za volumen las, saj s tem ustvariš višino pričeske in optično podaljšaš obraz. Izberi produkt, ki bo lase dvignil vse od korenin do konic.

#7 Obrvi


Lok obrvi igra pomembno vlogo pri obliki obraza. V kolikor bo nekoliko bolj privzdignjen, lahko obraz optično zoži, zato naj ti pri tem pomagajo kar strokovnjaki. Prekomerno populjene obrvi namreč optično razširijo obraz.

Preberite še: Kako se izogniti napačnim kombinacijam šminke in rdečila za lica?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: tekoči puder

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Top 8: Najboljši pudri za prekrivanje

Kateri izdelek je po tvojem mnenju najpomembnejši element lepotne rutine? Dobra maskara, odličen korektor, ali tisto, na kar je najbrž pomislilo najve...